preload loader

 

TOY STORY 3

Drengen Anders er bedst kendt for sit legetøj, især cowboyen Woody og rummanden Buzz Lightyear. Men sidste nyt er, at Anders er blevet så stor at han skal flytte på kollegium. Troldspejlet har set på konsekvenserne - som kan opleves i den nyeste Pixar-film Toy Story 3.

Anders' flytten hjemmefra skaber kaos - intet mindre - og undergang truer nu hans trofaste legetøj, der ellers ikke troede han ville svigte dem. Men måske er der alligevel en fremtid for Woody og Co., for efter en tur med skraldevognen havner de på en daginstitution.

Den første Toy Story-film kom for 15 år siden. Filmen var en revolution for computeranimationen og den gjorde Pixar-studierne verdensberømte. I dag er vi vant til computeranimation og der kommer hvert år mængder af nye af slagsen. Alligevel har Pixar satset på, at vi gerne vil se en Toy Story 3, og noget tyder på, at de har satset rigtigt. Men denne gang er alt legetøj ikke til at stole på, så det er heldigt at Buzz overhører skurkene snakke om deres skumle planer.

Woody opgiver naturligvis ikke troen på, at Anders trods sin alder alligevel vil have dem tilbage. For man glemmer da ikke sit bedste legetøj, selvom man bliver ældre. Så Woody forsøger en dumdristig flugt, så han kan komme hjem til sin ejer.

Det er farligt at lave en treer efter to fremragende film. Måske er vi også vokset fra Toy Story og klar til nye og andre eventyr. Så Pixar-folkene har helt tydeligt lagt sig i selen for at underholde os med masser af humor, action, lidt uhygge - og så et par solide overraskelser, som det næsten er synd at afsløre.

Det er heldigvis svært at blive træt af Woody, Buzz og de andre. Så kan man lide dem i forvejen, vil man nyde filmen i fulde drag.

Instruktør: Lee Unkrich
Skuespillere: Tom Hanks, Michael Keaton, R. Lee Ermey, Tim Allen, Timothy Dalton, m.fl.
Distribution: Walt Disney
Biografpremiere: 26. august 2010

 

ANDRE FILM

EKSTRAMATERIALET GØR GRAVITY PÅ BLURAY DET HELE VÆRD

Gravity er dog stadig en film der hører hjemme i biografen.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER

Captain America er Marvels ældre superhelt og nu er han klar med sin anden film på egen hånd.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2010

© Copyright DR 2019. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.