preload loader

 

HUGO

En parisisk banegård, en forældreløs dreng, en mystisk bog og en gammel legetøjshandler - det er nogle af de mange brikker i det puslespil, der tilsammen danner historien i Hugo - en af de mest originale og gribende fantasyfilm i mange år. Den byder på computergrafik i højeste klasse, en overraskende historie og en helt utrolig blanding af magi og virkelighed.

Drengen hedder Hugo, og han er forældreløs - men inden hans far dør i en ulykke, når han at vise ham et mærkeligt fund, han har gjort. Nu lever Hugo alene på Montparnasse-banegården i Paris, hvor han passer urene og gemmer sig - kun pigen Isabelle bliver lukket ind i hans verden. Isabelles gudfar er stationens slik- og legetøjshandler. En mystisk, vred, gammel mand, som Hugo alligevel har et eller andet til fælles med. Den gamle mand er god til at lave magisk legetøj, og han udfordrer Hugo... Men hr. Méliès har også en hemmelighed, og måske er der spor af den i en æske, han har gemt væk. Altimens Hugo forsøger at komme mysteriet nærmere, jagtes han af den nidkære stationsforstander, der ikke holder af løsgående børn.

Filmen om Hugo var en af årets helt store biografbegivenheder - dens 3D-effekt er smukkere og mere gennemtænkt end i de fleste andre 3D-film - skuespillerne er fantastiske - og man kan virkelig mærke, at det er mesterinstruktøren Martin Scorsese, der står bag - også selvom han aldrig har lavet en fantasyfilm før. Derfor er den bestemt værd at gense hjemme i stuen.

Instruktør:  Martin Scorsese 
Skuespillere: Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Chloë Grace Moretz, Ray Winstone m.fl.
Genre: Drama, Eventyr
Distributør: Paramount Home Media Distribution
Biografpremiere: 15. marts 2012
DVD-udgivelse: 17. juli 2012

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.