preload loader

ICE AGE 4 - PÅ GYNGENDE GRUNDInstruktør:
Steve Martino og Mike Thurmeier  
Skuespillere: Aziz Ansari, Joy Behar, Alain Chabat, Ester Dean, Peter Dinklage, Jason Fricchione m.fl. 
Genre: Familie, Animation 
Distributør: 20th Century Fox (SF-film)
Biografpremiere: 28. juni 2012 

Noget af det, som folkene bag Ice Age er gode til, er at tviste historien, så omgivelserne skifter i hver film. I 3'eren var is og sne for eksempel skiftet ud med et frodigt underjordisk landskab med dinosaurer og i Ice Age 4: På gyngende grund foregår meget af handlingen på havet. 

Og selvfølgelig er det Scrats skyld, at vore helte er drevet til havs, for han fortsætter sin evindelige jagt efter agernet… Og det har store konsekvenser!

Ikke nok med at Manfred er blevet skilt fra sin elskede Ellie og datteren Fersken, han skal også kæmpe mod en flok af brutale sørøvere, der styres af pirat-orangutangen kaptajn Grum.

Ice Age 4 byder også på en del nye sjove bifigurer, blandt andet får Sid besøg af sin familie. De er dog ikke just på venskabelig visit - faktisk vil de bare af med Besse; en gammel hejre af et dovendyr, som dog stadig er frisk nok til eventyr.

Filmen har rigtig mange sjove scener og en ny grum skurk, men den når desværre ikke ligeså højt op at ringe som forløberne. Sid er dog stadig en rigtig skæg figur, og han er bestemt værd at stifte gensyn med, især i de scener, hvor han rigtigt folder sig ud!


SE OGSÅ:

ICE AGE 3: DAWN OF THE DINOSAURS

Den tredje Ice Age-film har selvfølgelig også medført et spil til diverse spillekonsoller. Men selv om man er indbygget skeptisk overfor den slags film-licens-spil, så er det faktisk ikke så ringe endda.

 

Billeder fra Ice Age 4: På gyngende grund:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.