preload loader
 

MIA OG MIGOO

Filmen Lorax - Skovens beskytter er en film med et sympatisk budskab, der bare dominerer historien så meget, at man keder sig. Den franske tegnefilm Mia og Migoo har sådan set samme budskab, den er bare meget mere original og overraskende - og mærkelig. Den fik desværre ikke så meget opmærksomhed, da den havde premiere i biograferne sidste efterår, men forhåbentlig får flere øjnene op for den på DVD.

Mia og Migoo foregår i Sydamerika, hvor et stort byggeprojekt midt i junglen er begyndt at støde på vanskeligheder. Nogen eller noget lægger hindringer i vejen for arbejdet - men ingen ved, hvad det er. I mellemtiden beslutter pigen Mia sig for at finde sin far, der arbejder på byggeriet. Hendes mor er død, så hun savner ham forfærdeligt.

Folkene bag byggeprojektet øjner millioner - for de regner med at kunne opføre et enormt luksushotel midt i junglen. Imens er Mia på vej ud i bjergene på egen hånd - det er en farefuld og ensom færd, som filmen beskriver med smukke billeder og stemningsfuld lyd.

Junglebjergene er ikke helt øde - og undervejs får Mia gode råd. Sabotagen på byggepladsen skyldes et magisk væsen, som kalder sig Migoo, og som ikke blot kan ændre størrelse - men også antal. Migoo indser, at Mia vil hjælpe i kampen mod indtrængerne. Mia og Migoo veksler fra smukt, roligt fortalt eventyr til drama - for kampen mellem Migoo og dem, der vil ødelægge naturen, er til tider voldsom....

Instruktør: Jacques-Rémy Girerd 
Originale skuespillere: Dany Boon, John Di Maggio, Garance Lagraa, Charlie Girerd, Matthew Modine, Laurent Gamelon m.fl.
Genre: Familie, Animation,
Distributør: Angel Film 
DVD-udgivelse: 10. april 2011

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.