preload loader

SPY KIDS 4
Instruktør:
Robert Rodriguez
Medvirkende: Jessica Alba, Joel McHale, Rowan Blanchard, Mason Cook, Alexa Vega, Daryl Sabara m.fl. 
Genre: Action, Komedie, Science Fiction
Distributør: SF-Film 
DVD-udgivelse: 1. april 2011

Spy Kids-universet blev skabt i 2001 af den amerikanske instruktør Robert Rodriquez, der er mest kendt for sine meget hårdkogte actionfilm. Men han har også sans for at fortælle for hele familien, og i første omgang blev det til tre meget populære film om de to spionbørn og deres spionforældre. For nylig valgte Rodriquez så at genoplive figurerne - og nu er Spy Kids 4 klar på DVD.

Den nye films skurk er en mand, der leger med tiden - og han er under skarp bevogtning af spioner, der forhåbentlig kan gribe ham på fersk gerning og afværge, at verdens tid går i kludder med katastrofale følger. Den sidste Spy Kids-film er ni år gammel, så de to oprindelige spionbørn Carmen og Juni er voksne - to nye børn er derfor ved at være klar, selvom det ikke helt er gået op for dem, hvad det vil sige at være Spy Kids. Blandt deres mange agenthjælpemidler er også den måske mest usædvanlige - hunden Argonaut, som viser sig at være en robot med helt særlige evner...

Men selvom Rebecca og Cecil er de nye Spy Kids og derfor i centrum i filmen, får vi også Carmen og Juni at se - i aktion. Carmen, spillet af den nu 23-årige Alexa Vega, viser, at hun ikke er vokset fra opgaven som Spy Kid.

Spy Kids 4 kunne i biograferne prale af ikke bare at være i 3D, men også med lugt - lugtkortene er dog ikke med på DVD, så dem må man forestille sig. Filmen fungerer også fint uden, og faktisk er den vellykket og fuldt på højde med de tre andre i serien.

ANDRE SEJE AGENTER:

THE 39 CLUES (1+2)

Dan og Amys jagt på mystiske spor fører dem rundt i hele verden, men deres griske slægtninge er lige i hælene på dem - og det er du også!

 
spykids4

Billeder fra Spy Kids 4D:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.