preload loader
 

Instruktør: Jørgen Lerdam
Skuespillere: Martin Buch, Nicolaj Kopernikus, Kurt Ravn, Annette Heick, m.fl.
Distribution: Nordisk Film
Biografpremiere: 10. oktober 2013

Olsenbanden på dybt vand

OLSEN-BANDEN PÅ DYBT VAND

Den første computeranimerede Olsen Banden-film - Olsen Banden på de bonede gulve - var en ligeså stor succes som flere af de oprindelige film med de rigtige Olsen Bande-skuespillere, så det er ikke sært at Nordisk Film ikke tøvede længe med at sætte gang i en fortsættelse.

Olsen-Banden på dybt vand starter helt klassisk: Egon er som sædvanlig i fængsel, så Benny og Kjeld har bedt Dynamit-Harry om hjælp til et kup, men selvfølgelig går intet som planlagt.

Og som altid kommer Egon ud af fængslet igen og han har selvfølgelig en plan til millioner. Denne gang foregår kuppet på en boreplatform og Olsen-Banden har derfor brug for Dynamit-Harrys særlige ekspertise.

En af Olsen-Bandens ærkerivaler, Bang Johansen, har i den animerede udgave fået en bror og håndlangeren Bøffen er blevet erstattet af den østtyske Ilza, der ikke lige er sådan at bide skeer med.

Underholdende kup og gode stemmer
Olsen-Bandens kup har altid været fabelagtige og meget fantasifulde. Det er de heldigvis stadig, og det er en fornøjelse at se, hvordan Egon formår at udføre sine storslåede planer, der altid er timet og tilrettelagt.

Det er måske forståeligt, hvorfor fans af de oprindelige film ikke er så vilde med de nye animerede udgaver, for de har ikke helt den samme charme som de gamle film. Men Olsen-Banden på dybt vand har et ret underholdende kup og så er mange af stemmerne virkeligt imponerende gode.

 

ANDRE FILM

EKSTRAMATERIALET GØR GRAVITY PÅ BLURAY DET HELE VÆRD

Gravity er dog stadig en film der hører hjemme i biografen.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER

Captain America er Marvels ældre superhelt og nu er han klar med sin anden film på egen hånd.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2013

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.