preload loader
 

Instruktører: Pierre Coffin og Chris Renaud
Skuespillere (org.): Al Pacino, Jason Segel, Steve Carell, Russell Brand, Kristen Wiig
Distribution: UIP
Biografpremiere: 4. juli 2013
DVD/Bluray: 7. november 2013

Grusomme Mig 2

GRUSOMME MIG 2

Der er masser af gode grin i fortsættelsen om Gru, der helt har droppet alle sine onde planer til fordel for sin nye familie.

Gru er nemlig gået fra at være ond superskurk til at være en kærlig superfar - og hans superlaboratorium med de små, gule minions bliver nu kun brugt til at fremstille uspiseligt gelé og syltetøj. Heldigvis har ASL - Antiskurkeligaen - brug for hans hjælp til at fange en ny superskurk, for et yderst farligt serum er blevet stjålet fra en tophemmelig forskningsstation og det kan forvandle selv den sødeste kanin til en tomhjernet, altædende dræbermaskine!

Sammen med den unge agent Lucy skal Gru finde skurken, og mistanken falder hurtigt på den salsadansende restaurantejer Eduardo, der til forveksling ligner den afdøde superskurk El Macho - og så er hans flødebolle af en søn, Antonio, også ved at charmere sig ind på Grus ældste datter Margo, hvilket kun forstærker Grus mistanke!

Historien i Grusomme Mig 2 er ikke den stærkeste, og man savner lidt den gamle, onde Gru. Men når det er sagt, er det svært ikke at lade sig rive med af stemningen når de sjove minions og den altid uheldige og kyniske Gru slår sig løs, for figurgalleriet er virkelig i topklasse, og der er rigtig meget at grine af hele filmen igennem - selv ved slutteksterne.

Selv om de små minions har en mere fremtrædende rolle i Grusomme Mig 2 end i forgængeren, er det åbenbart ikke nok for dem. Grusomme Mig-universet slutter nemlig ikke med to'eren, for i 2015 får Grus gule hjælpere nemlig deres egen film.

 


Billeder fra Grusomme Mig 2:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

ANDRE FILM

EKSTRAMATERIALET GØR GRAVITY PÅ BLURAY DET HELE VÆRD

Gravity er dog stadig en film der hører hjemme i biografen.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER

Captain America er Marvels ældre superhelt og nu er han klar med sin anden film på egen hånd.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2013

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.