preload loader
 

Se mere:

100 ÅRS TEGNESERIER I HORSENS

10. maj 2011 15.49 

I anledningen af 100 året for tegneseriens udbredelse i Danmark, kan man sommeren over opleve blandt andet en lang række originaltegninger udstillet i Danmarks Industrimuseum i Horsens, ved udstillingen "Tegneserier for millioner". Det er både inden- og udenlandske tegninger man vil kunne se - særligt fra Belgien, som jo må betegnes som tegneseriens hjemland.

Således må man ikke gå glip af at se originaltegninger af Tintins far Hergé, Splint & Cos skaber Franquin, Asterix' tegner Uderzo og mange andre, der helt unikt er blevet udlånt af samlere, der ellers ikke har kunnet enes om at samle deres værker til andres glæde.

Man vil også få et indblik i tegneseriens udbredelse i Danmark og følge tegneseriernes historie via 100 albums - et for hvert år siden 1911 - samt få præsenteret forskellige genrer, ved hjælp af temaområder med små miljøer, der omhandler såvel frække serier gennem huller i plankeværket, detektivens arbejde på et rigtigt detektivbureau og mange andre opstillinger.

Så går en af sommerens udflugter forbi Horsens, må man absolut ikke snyde sig selv og resten af familien for et besøg i tegneseriens verden. Man har indtil 21. august 2011.

 

SE OGSÅ:

TROLDSPEJLET BYGGER EN SUPERCOMPUTER

Hvor meget man kan opgradere en computer, så den leverer den ultimative spille-oplevelse?

 

XBOX ONE KOMMER TIL DANMARK TIL SEPTEMBER!

Danskerne må vente yderligere et halvt år før det er muligt at købe en Xbox One i landets butikker.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Nyt > 2011

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.