preload loader

FORLYSTELSESPARK HÆRGES AF ZOMBIER

12. sep. 2012 14.18

Hvis man er bange for zombier, skal man holde sig fra den japanske by Osaka omkring Halloween. Her kan man nemlig risikere at møde en!

Spilserien Resident Evil er kendt for den overflod af zombier, man skal kæmpe mod i byen Raccoon City. Et mareridt, hvor det onde, multinationale medicinal-firma Umbrella Corporation spreder den virus, der zombieficerer mennesker.

Spillene har affødt  fem spillefilm, adskillige bøger og tegneserier - men nu kan det opleves i virkeligheden. Forlystelsesparken Universal genskaber nemlig Resident Evil sammen med spilfirmaet Capcom i Japan, hvor man fra Halloween - 31. oktober - og frem til 11. november kan møde mængder af zombier, hvis man bliver hængende efter lukketid.

For mens parken er en hyggelig, familievenlig forlystelsespark om dagen, bliver den nu omdannet til zombie-helvede ved nattetide. Mængder af statister er hyret til at vandre truende rundt, og flere af spillets hovedpersoner optræder også i levende live.

Folkene på Universal Studios Japan, der ligger i Osaka, har allerede gode erfaringer med at levendegøre spil. Flere af monstrene fra det - i Japan - meget populære Monster Hunter-spil har allerede gæsten parken og nu kommer turen så til zombierne fra Resident Evil.

Kommer man ikke lige forbi Japan, må man nøjes med selve spillet, der udkommer med den seneste udgave 2. oktober 2012.

 


Forlystelsespark hærges af zombier

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.SE OGSÅ:

TROLDSPEJLET BYGGER EN SUPERCOMPUTER

Hvor meget man kan opgradere en computer, så den leverer den ultimative spille-oplevelse?

 

XBOX ONE KOMMER TIL DANMARK TIL SEPTEMBER!

Danskerne må vente yderligere et halvt år før det er muligt at købe en Xbox One i landets butikker.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Nyt > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.