preload loader


 

DYRE DINGENOTER TIL DRENGEVÆRELSET

Her skal vi nu se på et par dimser, som man kan bruge til at udvide oplevelsen af sine computerspil. Det er ting man kan leve uden, men som vi alligevel synes det var sjovt at se nærmere på - især fordi vi får lov til at lege med dem gratis, uanset at nogle af dem er ret dyre.

"Har man penge kan man få", siger man og det gælder i den grad også denne omgangs spilgadget anmeldelser her i Troldspejlet. Vi har nemlig fundet tre dingenoter, som lover at gøre spiloplevelsen bedre, men som samtidig koster mere end man sædvanligt ville bruge på ting til spilværelset.
 
1.750 kr. skal man give for det klassiske bilrat, som vi har testet. Sådan et går aldrig af mode, især ikke når det er lavet af gode og autentiske materialer. Dette er det Xbox certificerede Wireless Force Feedback Racing Wheel fra Madcatz.

3.000 kr. koster det headset vi lyttede til. Turtle Beach har i mange år lavet både billige og dyre høretelefoner specielt designet til spil. Denne model, Sierra, er det dyreste med ledning, fabrikanten kan tilbyde. 5.1 Surround Sound og lydindstillinger til professionelle spillere er bare en lille del af hvad dette headset kan tilbyde.

Et 24" tommer TV til 4.000kr., der både kan vise 3D og hvor 2 spillere kan spille mod hinanden på den fulde skærm via Simulview teknologien - det virker som den perfekte gadget til drengeværelset. Men måske lover Sony Playstation 3D TV mere end det kan holde.

 

SE OGSÅ:

TROLDSPEJLET BYGGER EN SUPERCOMPUTER

Hvor meget man kan opgradere en computer, så den leverer den ultimative spille-oplevelse?

 

XBOX ONE KOMMER TIL DANMARK TIL SEPTEMBER!

Danskerne må vente yderligere et halvt år før det er muligt at købe en Xbox One i landets butikker.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Nyt > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.