preload loader
 

ELEFUNK

Hvis man bygger en digital bro, må man også prøve om den holder. Det gør man selvfølgelig ved at tvinge en sød lille elefant hen over den. Og det er så udgangspunktet for Playstation Network-spillet Elefunk, hvor man samtidig følger en lille elefant på en mission for at redde sine venner, der er blevet kidnappet af et cirkus. Men vejen er lang og med masser af ufremkommelige bjergveje er det op til spilleren at bygge holdbare broer, der kan føre de usædvanlige redningsmænd til deres destination.

De fleste af banerne har et start og et stop-punkt og imellem disse skal der så bygges en bro. Det er vigtigt at være sikker på at broen er ordentligt støttet alle steder for ellers går det galt.

Man kommer til at arbejde med forskellige materialer som stål, træ og snor. Stålet holder selvfølgelig bedre end de andre, men man er konstant begrænset af antallet af materialer og er derfor nødt til at være lidt kreativ. I en bane har man f.eks. kun træbrædder, men de kan ikke holde nok i sig selv, så der skal masser af snor til for at gøre byggeriet sikkert.

Der skal ikke kun bygges hængebroer. Til sidst i hver bane får man chancen for at score ekstra mange point, ved at skyde den lille elefant af sted med en raket, for derefter at skulle ramme plet på en klippe, der flytter sig længere og længere væk jo længere man kommer i spillet.

Elefunk er ikke et særligt langt spil og det kan gennemføres på en enkelt aften. Men har man en Playstation 3 der er sat til Internettet, kan vi alligevel varmt anbefale at købe denne lille titel fra PS Network for der er masser af sjov og stimulerende hovedbrud at hente.

Platform: PS3 Network
Genre: Tænkespil
Udvikler: Sony

 

ANDRE SPIL

INFAMOUS - SECOND SON

Det er svært at være andet end begejstret for det nye superflotte spil i inFAMOUS serien.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER OFFICIAL VIDEO GAME

Filmens officielle spil udkommer samme dag som biografpremieren.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2008

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.