preload loader
 

PRINCE OF PERSIA

Da man i 1989 første gang kunne spille som den unge prins af Persien skabte det stor opmærksomhed omkring sig selv, bl.a. fordi prinsens bevægelser var meget realistiske for sin tid. Siden fik Ubisoft stor succes med Prince of Persia: Sands of Time og efter et par middelmådige efterfølgere, er de nu klar til at give den tapre prins en chance mere.

Istedet for at fortsætte i det samme univers, som ellers havde lagt grund til de 3 sidste spil, så ser man her en total nyrenovering af hele Prince of Persia. Der er blevet skåret voldsomt ned i kampsystemet, grafikken er lavet med den tegnefilm-agtige Cellshading-teknik og denne gang har man også en makker som man følges med igennem hele spillet.

Historien starter med en sandstorm. Prinsens æsel er smuttet fra ham sammen med en masse guld som han havde stjålet fra forskellige gravpladser. I hans søgen falder der pludselig en smuk kvinde ned i armene på ham.

Det handler stadig om at skulle kravle på vægge og slås med sværd, og som sædvanlig har udviklerne holdt det simpelt og nemt for spilleren at styre.

I forhold til tidligere spil i serien - som altid havde en ret alvorlig tone - så er der her masser af sjove kommentarer, og de leveres heldigvis af nogle fremragende stemmeskuespillere.

Prince of Persia er med andre ord startet helt forfra i en lettere og lysere verden, og det var nok også tiltrængt, for det mørke og rå univers som tidligere titler i serien portrætterede, var ved at blive en smule ensformigt - og det bedste er at man kan spille det uden at kende tidligere historier.

Platforme: Nintendo DS, PC, PS3, Xbox 360, Wii
Genre: Action, Eventyr
Udvikler: Ubisoft Montreal
Distributør: Ubisoft
Antal spillere: 1
Udgivelse: 4. december 2008

 

ANDRE SPIL

INFAMOUS - SECOND SON

Det er svært at være andet end begejstret for det nye superflotte spil i inFAMOUS serien.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER OFFICIAL VIDEO GAME

Filmens officielle spil udkommer samme dag som biografpremieren.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2008

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.