preload loader

ESCAPE PLAN


  

Platform:
PS Vita
Genre: Platform, Puzzle, Eventyr
Udvikler: Fun Bits
Udgivelse: 22. februar 2012
 
I Vita-spillet Escape Plan skal man guide den lille "Lil" og den store "Laarg" igennem farlige baner, der alle er proppet med fælder, som truer med at knuse de to venner.

Man styrer ved at køre fingrene hen over den berøringsfølsomme skærm foran og bagpå, og disse bevægelser kan enten sætte figuren i gang, stoppe ham eller få ham til at spurte. Men da banerne er fyldt med potentielt farlige situationer, skal man huske at se godt efter, ellers ender heltene som hakket kød.

Grafikken er meget stemningsfuld og udelukkende i sort og hvid, og passer fint sammen med den fantasifulde musik. Lydeffekterne har deres helt eget liv i Escape Plan og med et par høretelefoner i ørerne bliver man revet ind i deres verden. Escape Plan er et tænkespil, hvor man hele tiden skal være på vagt over for de mange farer, de to mærkelige helte skal overkomme, og det er særdeles vellykket.

Styringen er meget mærkværdig, og man kan i starten godt få lidt ondt i hænderne over den anstrengende position man er nødt til at holde Vita'en i, men det vænner man sig heldigvis til og kan nyde spillet resten af vejen igennem.


ANDRE VITA-SPIL:

PS VITA

Her på Troldspejlet har vi haft Vita'en i hænderne et stykke tid og kan med en vis overbevisning sige, at den som konsol betragtet er fremragende.

 

Screenshots fra Escape Plan.

EVERYBODY'S GOLF

Everybody's Golf til PS Vita er utrolig underholdende - også selvom man synes, at golf er en kedelig sport!

 

UNIT 13

Anti-terrorgruppen Unit 13 er omdrejningspunktet i det nye actionspil af samme navn, hvor man skyder først og spørger bagefter.

 

Screenshots fra Escape Plan:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.