preload loader
 

GHOST RECON: FUTURE SOLDIER

Er man en af de mange, der spiller første-persons skydespil som Call of Duty og Battlefield, kan man måske godt blive lidt træt af formen indimellem. Så kan man i stedet prøve det nye Ghost Recon. Her er der endnu engang sat fokus på taktik og samarbejde, imens man kæmper sig igennem landskaber, alt sammen i tredje-person.

Samarbejde er helt uundværligt i Ghost Recon: Future Soldier, for man kommer ikke langt, hvis man tror, man kan klare det hele på egen hånd.

Ved hjælp af teknologi som sensorer og droner skal man guide sine kammerater forbi de største farer og udpege de vigtigste mål. I visse tilfæde er det nødvendigt at opstille et synkroniseret skud, der eliminerer flere mål på samme tid, og dermed giver mulighed for at bevæge sig uopdaget rundt.

Spillet er dog fuldt af gadgets. Missionen for at fange personerne bag planen om at bombe USA, bringer os vidt omkring i verden, og til hver ny mission følger der et par nye gadgets, der giver særlige fordele i kampens hede.

Og med landskaber der varierer fra åbne stepper til tætpakkede byer, bliver man nødt til at variere sine våben. Sendes man direkte til missionen, og ind i kampens hede, stilles der våben til rådighed, der passer til situationen. Men vil man selv vælge, hvilke våben der skal bruges, og hvordan de skal sættes sammen, kan man benytte sig af 'Gunsmith'.

'Gunsmith' giver mulighed for at opbygge sit våben fra bunden, med de komponenter som man har opsamlet undervejs. Det sker med en meget flot visuel oversigt over våbenet, der viser hvor den givne del tages i brug, samt hvordan det vil ændre våbenet. Når man er færdig med at opbygge sit våben, kan man hurtigt hoppe ind på skydebanen, så man kan afprøve det.

Ghost Recon: Future Soldier fungerer rigtig godt. Kampene forløber meget flydende, styringen er meget nem at sætte sig ind i, og co-op-metoden er perfekt. Det skal dog siges, at Ghost Recon: Future Soldier rent grafisk ikke er det flotteste spil, og det er lidt ærgerligt, for det ellers er så godt.

Platforme: Xbox 360, PS3, PC
Genre: Action
Udvikler: Ubisoft Paris
Udgiver: Ubisoft
Antal spillere: 1-2
Udgivelse: 24. maj 2012

 

ANDRE SPIL

INFAMOUS - SECOND SON

Det er svært at være andet end begejstret for det nye superflotte spil i inFAMOUS serien.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER OFFICIAL VIDEO GAME

Filmens officielle spil udkommer samme dag som biografpremieren.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.