preload loader

MARIO TENNIS OPEN


Platform:
Nintendo 3DS
Genre: Sport
Udvikler: Camelot
Udgiver: Nintendo
Antal spillere: 1-4
Antal spillere online: 1-4
Udgivelse: 25. maj 2012

Det er ikke længe siden, at Wii-ejere kunne kaste sig over de olympiske lege i selskab med Mario og Sonic. Den glade blikkenslager er dog ikke færdig med de fysiske udfoldelser og vender nu tilbage i Mario Tennis Open til Nintendos 3DS.

Meget som man ser det i Mario Kart-spillene kan man deltage i flere forskellige turneringer, der alle har navne som "Mushroom Cup", "Flower Cup" og "Banana Cup", og her møder man modstandere fra flere forskellige Nintendo-spil i kampen om trofæet. Men der er også blevet plads til flere spilmåder som f.eks. Super Mario Tennis, hvor man kan spille det originale Super Mario Bros. ved at skyde tennisbolde op ad en væg, hvor den gamle klassiker ruller henover. Idéen er, at man så skal ramme goomba'er og møntkasser for at komme videre.

Mario Tennis Open er meget arkade-agtigt, hvilket betyder, at realismen er kastet overbords for at give plads til vanvittige returneringer og umulige stopbolde, men man føler dog alligevel, at Nintendo har skævet en smule til spil som Virtua Tennis da styringen ligger sig tæt op ad de mere etablerede tennis-spil.

Tennis-spil kan meget let skæres over en kam, for de minder næsten altid rigtig meget om hinanden. Men Mario Tennis Open formår alligevel at overraske med et solidt gameplay og ikke mindst nogle særdeles underholdende og opfindsomme minispil. Det er måske ikke det 3DS-spil som kommer til at sidde længst tid i den lille håndholdte maskine, men det er uden tvivl godt - især hvis man spiller mod en ven over wi-fi.

Screenshots fra Mario Tennis Open:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

 
 

SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.