preload loader

LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES
Platforme:
Nintendo 3DS, Nintendo DS, PC, PS Vita, PS3, Wii, Xbox 360
Genre: Action
Udvikler: TT Games
Udgiver: Warner Bros. Interactive Entertainment
Antal spillere: 1-2
Udkommet: 22. juni 2012

Lige siden det første LEGO Star Wars-spil kom i 2005 har folkene på det engelske Travellers Tales stort set ikke lavet andet end LEGO-spil. Men det er heller ikke så mærkeligt, for deres særlige blanding af eventyr og action er ret fantastisk, og det har vist sig, at kombinationen af denne spiltype og LEGO-figurer kan bruges til mange forskellige universer. Fra Star Wars til Indiana JonesHarry Potter og Batman. Det nyeste er også med Batman - som dog i Batman 2 får selskab af en række andre superhelte fra forlagets DCs omfattende udvalg.

Spillet indrammes som sædvanlig af en række sjove filmsekvenser, hvor Batman-galleriet udsættes for LEGOs udseende - og den særlige, ironiske humor, man efterhånden forventer. Nyhedsoplæser er Vicki Vale, selvfølgelig - og spillet starter med en stor prisuddeling, hvor Gothams Citys bedste mand skal vælges.

Vinderen bliver naturligvis Bruce Wayne, men glæden er kort, for teatret invaderes af en hel horde af Batmans bedst kendte fjender, naturligvis under ledelse af Jokeren. Som Batman og Robin skal man nu bekæmpe fjenderne og i det hele taget foretage sig alle de ting, LEGO-spillere er vant til. Der er gang i den fra første færd, og Batman har mange sjove dimser til rådighed - som kompensation for, at han jo rent faktisk er en superhelt uden superkræfter. 

LEGO-spillene er oplagte til at spille sammen med en kammerat, og det gælder også i Batman 2. I nogle scener kan man løbe rundt sammen - og som her skal der virkelig samarbejdes, hvis begge figurer skal slippe igennem, især hvis den ene befinder sig under vandet!

De andre DC-helte er ikke med starten, dem skal man gøre sig fortjent til, ved at komme længere ind i spillet. Men når man først begynder at støde på dem, sker der virkelig noget, især fordi spilskaberne har sørget for, at alle figurerne har de superkræfter, man kender dem for. Supermans deltagelse ser man frem til, og han skuffer ikke, selvom Batman virker lidt irriteret over, at manden fra Krypton er usårlig og kan flyve. Men flyveturene er uundværlige, og Superman bliver hurtigt en meget vigtig spilfigur.

Men det er også sjovt at udforske de andre heltes muligheder - fra Lynet til Wonder Woman, Grønne Lygte - som dog ikke kan bruge sin ring - og Cyborg, som faktisk er meget effektiv. Det gælder om at lære deres fordele og ulemper, så man skifter i de rigtige situationer.

LEGO Batman 2 - der meget passende har undertitlen DC Super Heroes - er grafisk set er af de flotteste LEGO-spil hidtil - der er dybde i baggrundene, stemning i farverne og masser af detaljer, som sørger for, at det bliver ægte Batman, selvom det er LEGO-klodser. Og så er der en række spektakulære scener, som både er spændende at spille - og flotte at se på - som her, hvor vi efter en lang og meget sej kamp endelig får has på Jokerens kæmperobot.


  

Screenshots fra LEGO Batman 2: DC Super Heroes:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.