preload loader

SPEC OPS: THE LINE
Platforme:
PC, PS3, Xbox 360
Genre: Action
Udvikler: Yager Development
Udgiver: 2K Games
Udgivelse: 29. juni 2012

Det er blevet populært at lave spil, hvor Jorden eller dele af den er blevet smadret til ukendelighed. Udviklerne Yager er hoppet med på vognen, og lagt ørkenstorbyen Dubai i ruiner i Spec Ops: The Line.

Det er en bølge af voldsomme sandstorme, der har gjort den eksklusive by ubeboelig, og amerikanerne har nu sat en mindre styrke ind for at forhindre drab og plyndring. Som den retskafne kaptajn Martin Walker skal man både nedlægge oprørere og kæmpe sig igennem gigantiske mængder af sand for at finde en overlevende amerikansk major, der har bedt om hjælp.

På overfladen byder Spec Ops ikke på så meget nyt, da det minder meget om spil i samme genre, f.eks. Gears of War. Men universet er ret unikt, da det er en virkelig by udviklerne har lagt i grus, og da det meste i Dubai er så ekstravagant, at det er ret spektakulært at skyde sig vej igennem bygningerne.

Nogle af ildkampene kan virke uoverkommelige, fordi der strømmer fjender til fra højre og venstre, men nogle gange kan man bruge sandet til sin egen fordel. Står fjenderne foran en glasfacade, hvor der ligger store mængder sand bag, kan man nemlig smadre vinduet så sandet braser ind og begraver fjenderne.

På Xbox og Playstation er grafikken rent ud sagt mangelfuld, for teksturerne er mudret og opløsningen langt fra rigtig HD, men styringen er præcis og musikken gør, at man nemt lever sig ind i universet. På en kraftfuld PC forsvinder de værste problemer, så man kan med stor fordel vælge denne version.

Spec Ops: The Line er ikke noget mesterværk, men det er bestemt heller ikke dårligt, og det udkommer om sommeren, hvor der ikke kommer så meget andet. Spec Ops kan hjælpe med at stille den værste skydespilshunger, men PEGI har sat aldersgrænsen til 18 år, og det bør man respektere.

Screenshots fra Spec Ops: The Line:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.