preload loader
 

CASUAL GAMES

De seneste år er casual games - spil man spiller som tidsfordriv og som også er for andre end hårdkogte spillere - efterhånden blevet meget udbredt. Egentlig dækker begrebet over mange forskellige typer af spil. Casual games er spil, der er lette at gå til, de er typisk ikke særlig lange, og så bliver de ofte spillet af folk, der ellers ikke har for vane at spille en masse spil. Spillene skiller sig også klart ud på en anden måde. Rygende pistoler og kæmpe eksplosioner er nemlig et sjældent syn.

Der er også begyndt at dukke flere casual games op på spillekonsollerne, efterhånden som de har fået deres egne online-butikker. På Xbox360-maskinens egen butik kan man købe en række mindre spil til overskuelige priser.

Også Nintendos Wii har mange titler, der kan gå under betegnelsen casual games. Spil som bowling, golf og tennis kan spilles af alle, og de kræver frem for alt ikke en masse instruktioner. Men casual games er f.eks. også de mange gratis mini-spil, man kan finde på internettet. Små spil, der kræver at man tænker sig om, og som er nemme at komme i gang med.

Det er kun nogle få år siden begrebet casual games opstod. Og den gang var de små, anderledes spil absolut ikke noget, man tog alvorligt, hvis man var en seriøs spiller.

Mads Rydahl bor i San Fransisco, hvor han lever af at lave casual games. Du kan besøge hans hjemmeside herunder, hvor man kan finde en række af hans egne spil. Vi har også stadig links til en masse gode, gratis spil i Troldspejlets Netcheck

 
 

ANDRE SPIL

INFAMOUS - SECOND SON

Det er svært at være andet end begejstret for det nye superflotte spil i inFAMOUS serien.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER OFFICIAL VIDEO GAME

Filmens officielle spil udkommer samme dag som biografpremieren.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > Tema

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.