preload loader

INDIANA JONES PÅ SPIL


Det første Indiana Jones-spil kom til den legendariske Atari 2600-konsol tilbage i 1982, men det var først med Indiana Jones and the Last Crusade, at man kan tale om et moderne computerspil. Det kom faktisk flere versioner, bl.a. en der mindede om LucasArts-klassikeren Monkey Island - og som man kunne få til sin Amiga-computer eller sin Atari.

Ti år senere kom så det første store Indiana Jones-computerspil. Og denne gang gik spilmagerne ud over filmene og skabte en ny historie. Indiana Jones and the Fate of Atlantis er et klassisk adventurespil. Det foregår i 1939, netop som Anden Verdenskrig bryder ud. Mens verden er ved at gå under, går Indy på jagt efter en verden der for længst er forsvundet – nemlig sagnriget Atlantis.

I 1999 gik Indiana Jones-spillene over til 3D med Indiana Jones and the Infernal Machine. Nu er vi i 1947, hvor russerne leder efter noget mystisk i Babylon - en djævelsk maskine fra oldtiden. Så den må vor helt naturligvis også finde.

Seneste store Indiana Jones-spil kom i 2003, som samtidig er det spil, der foregår tidligst - nærmere bestemt i 1935. Her støder Indy bl.a. på monstre, som han slet ikke har lyst til at finde - og historien er på mange måder ret langt ude i forhold til filmene.

Det nyeste Indiana Jones-spil kommer 6. juni 2008. Denne gang er det LucasArts og Lego, der har arbejdet sammen - en kombination, der fungerede perfekt i de to Lego Star Wars-spil, og som også ser ud til at være som skabt til Indiana Jones.
 

Indiana Jones Spilforsider:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

Screenshots fra Indiana Jones and the Emperor's Tomb:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.

________________________________________________________________________________

Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige.
Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren godkender ikke indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog,
reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.)
og generel manglende respekt for de andre indlæg!


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Spil > Tema

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.