preload loader

TEGNESERIE ARKIV

HER KAN MAN FINDE ALLE DE TEGNESERIER VI HAR OMTALT SIDEN JANUAR 2008:

(Se som liste)

ADÈLE BLANC-SEC

1. november 2010

Tegneren Jacques Tardi skabte figuren Adèle i 1970 til bladet Pilote, og siden da er der kommet ni bind om den kvindelige detektiv.

 

ALICE I EVENTYRLAND

20. april 2010

Alice i Eventyrland har været lavet som tegneserie før, men aldrig så flot som med Xavier Collettes fantastisk tegninger i denne version.

 

AMULET (1): STENENS VOGTER

2. marts 2009

En af de mest fremragende af de nye tegnere på banen er den japansk-fødte Kazu Kibuishi. Det er en rørende og til tider ret uhyggelig historie om to søskende, der flytter ind i et mystisk hus.

 

BLAKE OG MORTIMER: DE TREDIVE DENARERS FORBANDELSE (1:2)

10. august 2010

Tintin-assistenten Edgar P. Jacobs døde i 1987, men hans kulttegneserie om Blake og Mortimer lever videre, med masser af mystik og action.

 

BLAKE OG MORTIMER: DE TREDIVE DENARERS FORBANDELSE (2:2)

19. juli 2011

Den klassiske belgiske tegneserie om Blake og Mortimer blev skabt af Tintin-medarbejderen Edgar P. Jacobs. Mange år efter hans død er serien blevet genoplivet.

 

BLEACH

6. december 2010

En af de mangaer, vi stadig venter på her i Danmark, er Bleach. Den udkom for første gang i Japan i 2001 og har siden fået både sin egen animé, fire lange spillefilm, utallige spil og sågar hele syv musicals.

 

BLODETS KONKUBINE

16. juni 2008

De to lejemordere Linda og Jean-Luc lever i en verden, hvor folk gør beskidte ting ved hinanden, og hvor alle i omgivelserne har let til aftrækkeren.

 

BLÅFRAKKERNE - BRYLLUP I FORT BOW

25. marts 2011

I Bryllup i Fort Bow får vi endnu en velfortalt historie om kavalleristerne Blutch og Chester og deres oplevelser med indianere, nybyggere og andre soldater.

 

BUNDEN AF FJERDE DIMENSION

13. maj 2010

Ole Comoll Christensen og Niels Søndergaards danske tegneseriehelt Dimensiondetektiven er tilbage efter en længere pause.

 

CLIFTON (TEMPO NR 4)

28. april 2009

Der dukker af og til tegnede helte op, som vi ikke har set i lang tid og en af dem er en engelsk detektiv - naturligvis skabt af en belgier.

 

COMIC PARTY

9. juni 2011

En rigtig god nyhed er bladet Comic Party, som byder på et væld af mangaer og andre serier, som vi aldrig har set på dansk før.

 

CORALINE

29. april 2009

Tegneserieudgaven af Coraline kommer i Danmark som en slags optakt til premieren på filmudgaven - men bortset fra hovedpersonerne og historien, er tegneserien og filmen meget forskellige.

 

DEATH NOTE 1: KEDSOMHED

14. oktober 2008

Denne manga har vundet flere priser og handler om en notesbog, der kan dræbe - og om den 17-årige gymnasie-elev, der får den i hænderne.

 

DEN DØDE KÆMPE

29. april 2009

I Den Døde Kæmpe er pigen Pauline taget på landet for at slappe af, men da hun møder fyren Erwan kastes hun ud i et meget uventet eventyr.

 

DET HEMMELIGHEDSFULDE SELSKAB: 1910

6. april 2010

Alan Moore og Kevin O'Neills kulttegneserie om Det Hemmelighedsfulde Selskab foregår i det nyeste album i London 1910, hvor selskabet forsøger at løse en gåde om en forestående katastrofe.

 

DET MØRKE TÅRN

12. februar 2008

Gyserforfatteren Stephen King står bag denne dystre tegneserie, der foregår i et westernunivers fyldt med skumle personer...

 SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Tegneserier

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.