preload loader

NYT BLAD: SPIDER-MAN - KIDS


Det danske tegneseriemarked lider lige nu af en katastrofal mangel på superhelte. Mens The Avengers får folk i biografen, er kioskhylderne tomme. Så det er faktisk en nyhed - og en god nyhed - at Spider-Man nu er vendt tilbage, også selvom det er et blad rettet mod de yngste læsere.

Spider-Man Kids nr. 1 er lige udkommet, og det er et blad i stil med de andre aktivitetsblade, der udkommer for tiden: Star Wars: Clone Wars, Phineas & Ferb, Ninjago og mange andre. Masser af opgaver, men også læsestof om Spider-Man-figurerne - og heldigvis også en enkelt rigtig tegneserie. Historien "Lejeren" er tegnet af Cory Hamscher, der kan sit kram - men den er ikke specielt original.

Det nye Spider-Man Kids er derfor mest af alt en introduktion til Peter Parkers univers - så må man håbe, at der igen bliver plads til et rigtigt superhelteblad i Danmark. Troldspejlets afstemning i denne uge handler netop om, hvilket af de mange danske superhelteblade, vi allerhelst vil have tilbage.
Sider fra Spider-Man - Kids #1:

Klik på et billede

For at se et billede i fuld størrelse skal du blot klikke på det. Klik på billedet igen og du får denne oversigt frem igen.
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Tegneserier > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.