preload loader

HARRY POTTER PÅ FILM


Henter uplayer...Den første Harry Potter film så dagens lys i 2001 - fem år efter den første bog udkom - og den blev selvfølgelig en lige så stor succés som bøgerne. Alle havde selvfølgelig glædet sig til at se al trolddommen folde sig ud på film, og ikke mindst den fantastiske troldmandsskole Hogwarts.

Nu har sidste del af Harry Potter og Dødsregalierne haft premiere og der kommer ikke flere film i rækken. Skuespillerne der lagde krop til troldmandsskoleeleverne er nu blevet voksne og skal finde på andre ting at lave. Men heldigvis har vi så stadig hele otte film at gense og det er sjovt at se, hvordan figurerne er vokset igennem de sidste ti år.

 HVILKEN HARRY POTTER BOG ER DEN BEDSTE? ER VOLDEMORT NU OGSÅ SÅ SLEM? HOLDER HARRY POTTER SOM SPIL? ELLER HAR DU ET GODT HARRY POTTER-TIP? SKRIV ET INDLÆG HER!Bemærk at alle indlæg skal godkendes af Troldspejlets webmaster, før de bliver synlige. Det sker på hverdage mellem 9 og 17.

Webmasteren forbeholder sig ret til ikke at godkende indlæg, der indeholder racisme, meget grimt sprog, reklame, personlige oplysninger (f.eks. email-adresse, telefonnummer, o.s.v.) og generel manglende respekt for de andre indlæg. Troldspejlet er dog ikke ansvarlig for indhold eller evt. links i de indlæg der bliver lagt ud af brugerne.

 

SKRIV OM HARRY POTTER

Trold-o-pedia er dit eget leksikon på nettet, hvor du kan være med til at skrive om fx Harry Potters univers. Besøg det nu - der er stadig mange Potter-karakterer der er ubeskrevet.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Tema > Harry > Film

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.