Sitet opdateres ikke længere.

preload loader
jumbo1
 

Ikke meget ”go" over bøger fra Jumbogo

02. dec. 2008 14.41 

Annette Larsen og Henning Hornstrup har begge købt bøger hos internet firmaet Jumbogo.com - og det er de rigtigt kede af.

Henning Hornstrup skulle til Dublin og havde brug for en guidebog og et kort. Begge dele bestilte han i god tid hos Jumbogo - fem uger før afrejse

Tre dage efter bestillingen hæver Jumbogo 164 kroner på Henning Hornstrups konto - men bøgerne lader vente på sig. Henning Hornstrup kan hverken komme i kontakt med firmaet pr. telefon eller mail.

Kan ikke få pengene retur
Samme oplevelse har Annette Larsen. Hun bestilte tre rejsebøger hos Jumbogo i juli måned. De dukker ikke op - og Annette Larsen afbestiller bøgerne. Men fem uger efter afbestillingen kommer to ud af tre bestilte bøger pludselig med posten. Så starter problemerne for alvor. Selvom Annette Larsen sender bøgerne retur - får hun ikke sine penge igen - og Jumbogo er som sunket i jorden.

- Der er konstant optaget på telefonen og e-mails bliver ikke besvaret. Det er da irriterende, siger Anette Larsen

Til Dublin uden guidebog fra Jumbogo
Henning Hornstrup er også blevet irriteret. Faktisk når han og fruen både til Dublin og tilbage igen før han modtager sin bog fra Jumbogo. Så nu sidder han tilbage med en guidebog, han ikke har brug for - et kort som slet ikke er leveret - og en fornemmelse af Jumbogo som en ret usikker netbutik.

- De 164 kroner jeg er blevet snydt for kan jeg sagtens leve med - men hvis det er tusind mennesker, der er blevet snydt på samme måde, så er det 164.000 de kan stoppe i lommen uden rigtig at levere noget, siger Henning Hornstrup.

Efter at Kontant er gået ind i sagen, har både Annette Larsen og Henning Hornstrup fået udbetalt de penge, de havde til gode af Jumbogo.

jumbo2

Hos Jumbogo får du først rejsebøgerne, efter du er taget på ferie

 

 

Søg i Kontants arkiv

Søge formular

 Har du en klage eller en god historie, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Send os en mail eller et brev.

 

Forbrugerpanel:

Kontants forbrugerpanel

30. okt. 2012 16:29Kontant

Vi har stadig brug for flere medlemmer i vores forbrugerpanel. Vil du være med?

 

Klager og svar:

Svar på kritik af Samsung-program

4. feb. 2013 12:23Klager & svar

BFE/Samsung benytter desværre det gammelkendte kneb at skyde på budbringeren, når budskabet gør ondt. Samsung har fået alle muligheder for at komme til orde i denne sag og fremlægge synspunkter, statistikker, whatever, for at overbevise Kontant om, at der ikke var en sag. Hvad gør man? Undlader at svare på alle vores konkrete spørgsmål. Holder os hen. Sender et helt overordnet svar, hvor man i al korthed nægter at anerkende, at der er et problem.

 

Nyhedsbrev fra Kontant

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kontant og modtag nyeste forbrugerafsløringer samt gode råd direkte på din mail.

Nyhedsbrev

 

Kontant Twitter!

Twitter 4

Husk du kan følge Kontant på Twitter!

 

 
kontant

Magasinet Penge giver indblik og dykker kritisk ned i et aktuelt emne.

 
 

 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Kontant

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.