Sitet opdateres ikke længere.

preload loader
Kontant-Christina

Anne Christina Coppola fortæller, at en fejl har ramt deres systemer. Hun har dog svært ved at forklare, hvorfor fejlen har stået på i flere år, og hvorfor kunderne ikke allerede har fået deres penge tilbage.

 

Skrevet af: 

 

Hun hæver dine penge uden din tilladelse

18. maj 2010 14.13 Kontant

Tusindvis af danskere har købt domæner hos Anne Christina Coppolas firma buydomains.dk. Det vil sige, at kunderne betaler Buydomains et årligt beløb for at få mulighed for at bruge en bestemt internetadresse.

Og på overfladen ligner det hele da også en hæderlig forretning, men Kontant har været i kontakt med en lang, lang række af Buydomains kunder, der har fået malket deres kreditkort af firmaet.

Christian Nygaard skulle for eksempel betale sit årlige abonnement til Buydomains i april. Han fk også en faktura på beløbet. Men i løbet af den følgende uge fik han yderligere 7 fakturaer på det samme beløb. Fakturaer, der var grebet ud af luften og hvad være var: Buydomains havde allerede trukket penge for alle 8 fakturaer på hans konto.

Kriminel gerning
Og denne fremgangsmåde har været kutyme for Buydomains i lang tid. Alle de kunder, Kontant har talt med, har fået fiktive fakturaer eller fakturaer dateret langt ud i fremtiden, og Buydomains har hver gang hævet pengene med det samme.

IT-advokat Martin Von Haller Grønbæk siger om fremgansmåden:
- Det, at man benytter sig af en adgang og trækker nogle penge fra en konto, uden at man har en aftale herom, det er jo en fuldbyrdet kriminel gerning.

Nogle kunder har fået stoppet betalingerne gennem deres bank, mens andre har mistet pengene. Og Buydomains, der ellers reklamerer med at have internettets bedste service, svarer hverken på telefon eller mail.

Bagkvinden findes i USA
Det lykkes dog Kontant at finde frem til Anne Christina Coppola i Arizona i USA. Hun fortæller, at en fejl har ramt deres systemer, så der er trukket for mange penge på folks konti. Hun har dog svært ved at forklare, hvorfor fejlen har stået på i flere år, og hvorfor kunderne ikke allerede har fået deres penge tilbage.

Hun lover dog, at alle vil få deres penge tilbage.  Men Kontant har samtidig fået en mail fra hendes tidligere partner Brian Coppola, der fortæller, at de i virkeligheden er i gang med at lukke virksomheden. Så selv ikke Buydomains kan finde ud af, hvad der sker i deres virksomhed, og hvad der sker med kundernes penge.

 

Søg i Kontants arkiv

Søge formular

 Har du en klage eller en god historie, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Send os en mail eller et brev.

 

Forbrugerpanel:

Kontants forbrugerpanel

30. okt. 2012 16:29Kontant

Vi har stadig brug for flere medlemmer i vores forbrugerpanel. Vil du være med?

 

Klager og svar:

Svar på kritik af Samsung-program

4. feb. 2013 12:23Klager & svar

BFE/Samsung benytter desværre det gammelkendte kneb at skyde på budbringeren, når budskabet gør ondt. Samsung har fået alle muligheder for at komme til orde i denne sag og fremlægge synspunkter, statistikker, whatever, for at overbevise Kontant om, at der ikke var en sag. Hvad gør man? Undlader at svare på alle vores konkrete spørgsmål. Holder os hen. Sender et helt overordnet svar, hvor man i al korthed nægter at anerkende, at der er et problem.

 

Nyhedsbrev fra Kontant

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Kontant og modtag nyeste forbrugerafsløringer samt gode råd direkte på din mail.

Nyhedsbrev

 

Kontant Twitter!

Twitter 4

Husk du kan følge Kontant på Twitter!

 

 
kontant

Magasinet Penge giver indblik og dykker kritisk ned i et aktuelt emne.

 
 

 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Kontant

© Copyright DR 2019. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.