preload loader
til forsiden
 

Sæson 1

Se øvrige sæsoner


den 11. time - 5. februar

Kulturminister Brian Mikkelsen (K) åbner den 11. time med en hyldesttale til Mikael Bertelsen. Bertelsen forsøger at interviewe designeren Stine Goya, men bryder sammen.

se program 1

den 11. time - 6. februar

Mikael Bertelsen inviterer Jørn Hjorting i studiet som en slags mentor. Akupunktøren Manja Jurkowsky befrier værten for den sidste præstationsangst. Mads Brügger, værtens besøgsven, introduceres.

Se program 2

den 11. time - 7. februar

Jørn Hjorting og hans pianist fra DK4, Niels Bernhart, er aftenens gæster. Sammen med Mikael Bertelsen laver de 'De ringer, vi spiller' i en time. Som bedømmelse giver Hjorting Bertelsen et 8-tal i samtale.

Se program 3

den 11. time - 12. februar

den 11. time fejrer Muhammedkrisens 1 års fødselsdag. Det viser sig, at det faktisk var komikeren Frank Hvam, der antændte hele krisen. Virkeligheden overgår fantasien. Hvam er aftenens gæst.

se program 4

den 11. time - 13. februar

Den prisbelønnede lyriker Mette Moestrup læser højt fra digtsamlingen 'King Size'. Gregers Dirckinck-Holmfeld er i studiet for at opføre en teateranmeldelse, der aldrig nåede at blive trykt i Ekstra Bladet.

se program 5

den 11. time - 14. februar

Den dansk-islandske verdenskunstner Olafur Eliasson er dagens gæst. Desuden åbner den 11. time DR's koncertsal før tiden med hjælp fra cellisten Samira Dayyani og et kor af bl.a. bygningsarbejdere der synger 'Kringsat af fjender'.

se program 6

den 11. time - 19. februar

Hverken redaktionen bag den 11. time eller Mikael Bertelsen var tilfredse med hans interview med Olafur Eliasson i sidste uge. Derfor tager vi det om. Olafur Eliasson er simpelthen gæst endnu engang.

se program 7

den 11 time - 20. februar

DSB's chefinspektør Per Buur er gæst og fortæller om et mystisk hemmeligt rum, han har fundet under Hovedbanegården. Mikael Bertelsen forklarer ham den rette sammenhæng: Det er kunst. Eller rettere virkelighed med kunstnere bag.

se program 8

den 11 time - 21. februar

Den amerikanske arkæolog Michael Cremo gæster den 11. time og fortæller om sin kontroversielle teori om, at mennesket, som vi kender det, har mange hundrede millioner år på bagen. Sangeren Mikael Simpson lukker og slukker med sangen '10 minutter'.

se program 9

den 11 time - 26. februar

Aftenens vært, Mads Brügger, har Britt Bartenbach og Ole Hans Jensen i studiet. De to journalister og "detektivforfattere" har efter adskillige års research udgivet bogen 'Den sidste aktion'. I den mener de at kunne levere løsningen på gåden om det navnkundige dobbeltmord på Peter Bangsvej i 1948. Men hændelsesforløbet omkring sagen er næsten for god til at være sand...

se program 10

den 11 time - 27. februar

Situationisten Peter Wendelboe fortæller Mads Brügger, at så godt som alt, hvad der står i konspirationsteoretikerne Britt Bartenbach og Ole Hans Jensens nye bog om Peter Bangsvej-mordet i 1948 (se foregående udsendelse), er opspind. Wendelboe har nemlig selv fodret parret med falske oplysninger i en årrække. Han forklarer også hvorfor. 

se program 11

den 11 time - 28. februar

Er aftenens vært, Mads Brügger, blevet klonet? 3 x rødmosset Brügger har den verdenskendte amerikanske pornoaktør Jesse Jane i studiet. Velvilligt og med stor indlevelse stiller hun sine talenter til rådighed og siger seerne et usædvanlig kærligt godnat. Øvrige medvirkende er Mikkel Munch Mortensen og Jens Romundstad.

se program 12

den 11 time - 5. marts

Komponisten Goodiepal, der har skabt den 11. times kendingsmelodi, er aftenens stjerne. Han viser Mikael Bertelsen sit hjemmelavede mekaniske pipfuglebur og opfører et par af sine kompositioner. Desuden erklærer vi Ungdomshuset i Second Life på internettet for åbent. Den unge kineser Zhen Yu udfylder indfødsretstesten og siger godnat akkompagneret af Goodiepal.

se program 13

den 11 time - 6. marts

”Gamle Ole!” Vi følger Mikael Bertelsen til banko på Østerbro. Aftenens gæst er våbenfabrikanten Hanne Gaard Grønlund. Hun hækler tro kopier af pistoler, håndgranater, missiler, dynamitstænger og maskingeværer. Hvis hun kan komme til det, stiver hun våbnene med husblas. 

se program 14

den 11 time - 7. marts

Den feterede amerikanske filminstruktør David Lynch gæster som den naturligste ting i verden den 11. time. Her fortæller han om at meditere og få ideer og om sit intense forhold til kaffe. Lynch modstår fristelsen til at ryge i studiet, selv om værten Mikael Bertelsen sådan set giver ham frit lejde.

se program 15

den 11 time - 12. marts

En af Vietnams ypperste breakdancegrupper, Big Toe Crew, springer badut i den 11. time. Forfatteren Katrine Marie Guldager svarer på begavede spørgsmål fra en 2. klasse. Mikael Bertelsens besøgsven Mads Brügger mediterer over, at statsministerparret er fuldstændig bidt af den amerikanske tv-serie "24 timer", der svælger torturscener.

se program 16

den 11 time - 13. marts

Et menneske, der ligner dramatikeren Claus Beck-Nielsen (1963-2001) til forveksling, fortæller Mikael Bertelsen om et omfattende demokrati-projekt, som har bragt to udsendinge fra enheden Das Beckwerk til Irak og Iran. Og søvnforskeren Gordon Wildschiødtz indfører værten i søvnens mysterier.

se program 17

den 11 time - 19. marts

Klaus Riskær Pedersen fortæller Mikael Bertelsen om sine nyligt overståede tre døgn i Vestre Fængsel. Den bedrageridømte finansmand var varetægtsfængslet efter retsplejelovens paragraf 762, stk. 2, nr. 1, som hidrører hensynet til folks retsfølelse. Den 11. times militærnægter indlemmer værten i sine trængsler under P. Diddys fest i et større varehus i København.

se program 18

den 11 time - 20. marts

Kunstneren Julie Nord har fået et af sine malerier kopieret af kunstnerspiren Ditte Soria. Men Nord er med på den, siger hun. Skuespilleren Sonja Richter beretter om Per Flys nye tv-serie, Forestillinger, og om kærlighed i almindelighed.

se program 19

den 11 time - 21. marts

Hovedattraktionen er 'Koppen der kan rumme alt'. Den er lavet af kunstneren FOS, og den fylder godt op i studiet. Seerne ringer ind med bud på, hvad man kunne putte i koppen. Undervejs høres banjospil og sang af Morten Søkilde, den 11. times butler. Han fortæller en anekdote om dengang han kørte Jørn Hjorting hjem.

se program 20

den 11 time - 26. marts

Sangeren Jens Unmack, der lige har udgivet cd'en Aftenland Express, er i studiet med sin hund, Jamaica. For hvad synes den om hans cd? Dyreadfærdsspecialisten Anette Røpke er talerør mellem hund og sanger. Boksekommentatoren Kurt Thybo fortæller i telefon fra Barcelona om dæmoner og klapperslanger.

se program 21

den 11 time - 27. marts

Den norske stjernepianist Leif Ove Andsnes er aftenens gæst i den 11. time, hvor han spiller tre fabelagtige melodier af Mendelssohn, Grieg og Johan Halvorsen. Leif Ove Andsnes fortæller også om fornøjelsen ved at spille i Carnegie Hall i New York og om, hvad det vil sige at have hænderne skruet ordentligt på, når man er koncertpianist.

se program 22

den 11 time - 28. marts

En aften helliget den amerikanske science fiction forfatter, Philip K. Dick, manden der bl.a. stod bag Blade Runner. Mads Brügger havde den danske forfatter og Dick-oversætter, Jannick Storm i studiet, der kunne fortælle om Dicks besættelse af en dansk rødhåret kvinde, som kunne have spillet med i Blade Runner.

se program 23

den 11 time - 10. april

Vil du hellere være sjov og kikset end kedelig og lækker? Spørgsmålet er sendt til Mikael Bertelsen fra pigebladet Bazar. Professor i klassisk filologi Otto Steen Due fortæller, hvad den romerske digter Ovid ville svare på dét og andre spørgsmål. Desuden får vi svar på, hvad kommunalreformen betyder for almindelige danskere.

se program 24

den 11 time - 11. april

Jørn Hjorting gæster den 11. time for anden gang, med den spejlvendte variant, 'Vi ringer - I spiller'. Mikael Bertelsen og Hjorting ringer til musikerne Simon Kvamm og Ane Trolle, der skal svare rigtigt på Hjortings quiz-spørgsmål. Kvamm haster til studiet og når akkurat at medvirke live i slutningen af udsendelsen.

se program 25

den 11 time - 16. april

Natsværmernes sexliv har biologen Niels Skals forsket i. Hannen foretager en cost-benefit analyse, når han trodser dødsfaren fra flagermusen, for at få sex hos hunnen. Skuespilleren Alexandre Villaume har spillet med i 'A Viking Saga: Son of Thor'. En ikke sublim kunstnerisk oplevelse, hvilket skuespiller Ken Vedsegaard bekræfter over telefonen.

se program 26

den 11 time - 17. april

Den 11. time importerer amerikansk debattv og Mikael Bertelsen og Mads Brügger tager fat på et hot debat-emne. Desuden medvirker Jens Blendstrup der tilsyneladende virker normal og lidt småborgerlig, men han har taget Frodegruppen 40 med, og aftenen kulminerer når yderligere 30 mennesker og badebolde indtager studiet...

se program 27

den 11 time - 18. april

"Mit navn er Per Arnoldi, jeg elsker fede farver, jeg maler store kasser, en stor kasse dér, og en stor kasse dér, så får jeg 5 millioner, og så kører jeg hjem til dér, hvor jeg bor". Orkestret Bazookahosen opfører i studiet over for Per Arnoldi deres dedikerede sang om ham. Arnoldi reagerer på sangen for rullende kameraer.

se program 28

den 11 time - 23. april

Den danske DJ Kid Kishore fik lyst til at for en stund at kalde sig Trentemøller, efter den internationale stjerne inden for elektronmusikken. Han fortæller Mikael Bertelsen om hvad der skete da han blev inviteret til at spille til en Rungsted-fest, hvor man troede man havde booket den ægte vare. Udsendelsen indledes med at Mikael Bertelsen i løb udmåler afstanden fra Deadlines studie til den 11. times.

se program 29

den 11 time - 24. april

Hvorfor opfinde den dybe tallerken hver dag, spørger Mads Brügger i udsendelsen, der byder på en tv-version af radioprogrammet 'Mads og Monopolet'. Skipper Mogens Frohn Nielsen og boksepromoter Mogens Palle giver gode - og ofte også kontante - råd om parforhold til de seere, der ringer ind.

se program 30

den 11 time - 30. april

Hvor ond har forfatteren Erling Jepsen i virkeligheden været ved barndomsvennen filminstruktøren Henrik Ruben Genz? Og har Erling bare gjort Henrik en tjeneste ved tidligt at anbringe en nervøsitet i ham? Desuden musikeren Peder Thomas Pedersen som leverer en live-udgave af den 11. times godnatmelodi. 

se program 31

den 11 time - 1. maj

Danmarks forhenværende statsminister Anker Jørgensen holder af at tage bybusssen fra sin lejlighed i Sydhavnen til et tilfældigt sted i København. Mikael Bertelsen besluttede sig for en dag at følge med Anker ud i det blå. I programmet desuden et forårsdigt af den 11. times chauffør og butler Morten Søkilde med efterfølgende fortolkning af Kusse-Kurt.

se program 32

den 11 time - 2. maj

Blomsterkunstneren Tage Andersen og frisør Tage Frandsen arbejdede sammen, da Simon Spies skulle giftes med Janni tilbage i 80'erne. Nu sidder de hos værten Mads Brügger og er rådgivende monopol, når seerne ringer ind med spørgsmål om den svære kærlighed.

se program 33

den 11 time - 7. maj

Efter et par udsendelser med 'Mads og Monolpolet' er det blevet tid til quiz-konceptet 'Mads mod Polen'. Seerne ringer ind med også udfordrende spørgsmål om paratviden. Mads Brügger dyster mod polakkerne, i studiet formand for polske foreninger i Danmark, Roman Smigielski, og forfatteren Janina Katz. Der er blomster og messing-fanfare til vinderen.

se program 34

den 11 time - 8. maj

Et splinternyt underholdningskoncept. DNA-quiz går ud på at en kendt person har givet blod til den 11. time. Rasmus Nielsen, en af verdens førende DNA forskere, giver undervejs i udsendelsen hints om, hvad man kan udlede af blodprøvens DNA, alt imens seerne ringer ind med god bud på hvem blodet tilhører. Til slut kommer ejermanden ind i studiet.

se program 35

den 11 time - 9. maj

Den herboende irakiske digter, Duna Ghali fortæller om en kulturfestival i Irak, der netop er afholdt og hun ringer ned til en digterkollega i Bagdad. Bagefter læser hun et digt fra sin nye digtsamling. Jørgen Leth og sønnen Asger Leth laver 'masterclass' og kommenterer hinandens dokumentarfilm. Hvem er nummer ét, far eller søn?

se program 36

den 11 time - 14. maj

Journalisten Poul Pilgaard Johnsen har skrevet en bog om Holger Winther, der var tandlæge men blev berømt for sine livsmasker af kendte personligheder. Desuden får Mads Brügger besøg af latterkongen Freddie Sunde, der sammen med fire ekskluderede medlemmer af Dansk Folkeparti, får latteren til at runge i studiet.

se program 37

den 11 time - 15. maj

Magi opstår, når 15-årige Mike Sheridan, som er den elektroniske musiks nye håb, møder Danmarks første elektroniske komponist, 83-årige Else Marie Pade, som i dag er en legende. Desuden kunsthistoriker Maja Rudloff, der har skrevet speciale om og optrådt som Snehvide i Disney.

se program 38

den 11 time - 16. maj

Forfatteren Peter Adolphsen præsenterer sit netop afleverede bogværk med titlen 'En million historier'. Det vil tage anmelderen 694 døgn at læse bogen, bedyrer Adolphsen, som dog ikke selv har læst bogen til ende. Desuden reportage fra Stockholm, hvor skuespilleren Melinda Kinnaman er på jagt efter hemmelige bo-steder i Stockholms undergrund.

se program 39

den 11 time - 21. maj

Boksekommentator og storyteller Kurt Thyboe er godt i gang med sine erindringer om et langt livs kamp med dæmoner, fjender, op- og nedture, skrevet med det sproglige punch, man kender ham for. Nu sidder han i studiet hos Mikael Bertelsen, der hjælper ham med at få historierne på gled og ned på papiret.

se program 40

den 11 time - 22. maj

Mads Brügger serverer historien om et politisk parti, der til forveksling ligner Ny Alliance, men som blev udtænkt for 11 år siden. Bagmanden, meningsmageren Claes Kastholm er i studiet, kommentatoren Egon Balsby medvirker via telefon. Forfatter Erwin Neutzsky-Wulff har en lyrisk kommentar. Til slut 'efterfest' med Mikael Bertelsen og Kurt Thyboe...

se program 41

den 11 time - 23. maj

En stribe levende, mangfoldige gæster: en vandrende pind, en langhåret guldhamster, verdens længste tusindben, en dværgpapegøje, en leguan i brunst, samt et æsel. Alle sidder klar ved telefonen, hvor seerne kan ringe ind og stille spørgsmål. Formidler mellem seere og dyr, dyreadfærdsspecialisten Anette Røpke.

se program 42

den 11 time - 29. maj

Mikael Bertelsen har fornemt besøg i den 11. time, hvor gæsten hedder Bryan Ferry. Samtalen handler naturligvis om stil, dét man forbinder allermest med den elegante englænder, hvis sange hittede stort særligt i 80'erne. Ferry overraskes undervejs af den 11. times butler, Morten Søkilde, der reciterer Dylan Thomas, så man tror det er løgn.

se program 43

den 11 time - 30. maj

Det er Deadline afterparty-tid. Gæsterne fra Deadline inkl. vært Kurt Strand er inviteret til festlig komsammen hos Mikael Bertelsen. Kunstner Bjørn Nørgaard, udenrigsordfører Jens Hald Madsen (V) samt generalsekretær fra Røde Kors Jørgen Poulsen. Der drikkes punch og leges navneleg, og lige så stille løfter stemningen sig.

se program 44

den 11 time - 4. juni

Filmproducenten Regner Grasten har en heldig saksehånd. Til Mikael Bertelsen fortæller han for første gang om dengang for 25 år siden, hvor han omklippede en amerikansk film, 'Caddyshack', så skuespilleren Bill Murray gik fra en birolle til at spille hovedrollen. 'Røven fuld af penge' hed den succesfulde danske version. Desuden et hængeparti med appelsindans mellem Mikael Bertelsen og Kurt Strand.

se program 45

den 11 time - 5. juni

Søren Gericke laver velsmagende godnatmad med to kokkeassistenter fra TV-Glad. Bandet JaConfetti giver et levende nummer i studiet. Mads Brügger viser legetøjsfigurer indsamlet via MacDonalds Happy-meals. Mikael Bertelsen reklamerer for den 11. times seer-quiz.

se program 46

den 11 time - 6. juni

Sidste udsendelse før sommerferien. Eric Riegels skrev et klagebrev til redaktionen og opfordrede Mads Brügger og Mikael Bertelsen til ordentligt manuelt arbejde. Han tilbød sågar de to værter en udfordrende arbejdstjans på hans fabrik, Biofluen, i Jylland. Den udfordring tog de imod...

se program 47

 
 

Nyhedsbrev den 11. time

Nyhedsbrev

 

Download ringetone

Få den 11. times kendingsmelodi som ringetone.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR2 > den 11. time *AFPUBLICERET* > Se programmerne

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.