preload loader
til forsiden
 
om_programmet

Sæson 2

Se øvrige sæsoner


den 11 time - 27. august

Mikael Bertelsen inviterer samtlige vindere i studiet, som har svaret rigtigt på den 11. times sommerquiz. De oplever den elektroniske musiker Bjørn Svin sammen med blæserensemblet Caron sætte fut i Vivaldi. Aftenen byder også på Mads Brügger, der præsenterer første afsnit af Nazitübbies. Svaret på hvordan verden ville se ud, hvis nazisterne havde vundet krigen.

se program 48

den 11 time - 28. august

Christel Wiinblad har skrevet en digtsamling om sin lillebror, der lider af skizofreni. Digtene er ikke udgivet, men Mikael Bertelsen har læst dem og vil gerne dele sin stærke oplevelse med seerne. Christel Wiinblad udtrykker sin kærlighed til broren, som sidst i udsendelsen kommer ind og synger og spiller i studiet. Som godnat synger han 'Solen er så rød, Mor'.

se program 49

den 11 time - 29. august

Debatten om det omstridte byggeri på Kløvermarken kommer ind i Mikael Bertelsens studie, hvor stjernearkitekten Bjarke Ingels fremfører sine visioner over for sin argeste modstander Steen Alberts, talsmand for følgegruppen mod boligbyggeri på Kløvermarken.

se program 50

den 11 time - 3. september

Arkitekten Bjarke Ingels arbejder med modeller bygget op i lego. Mikael Bertelsen har inviteret ham i studiet for at finde nøglen til hans arbejde, for er det i virkeligheden ikke den lille drengs leg med legoklodser det hele kommer fra? Desuden medvirker Morten Søkilde, der som kunstner selv udforsker en modelverden.

se program 51

den 11 time - 4. september

Mikael Bertelsen har taget et maleri med i studiet. Det er malet af den store franske kunstner Paul Gaugain. Desværre svarer hans billeder ikke til vores tid, mener en anden kunstner, Jes Brinch, der også er i studiet. Derfor tilføjer Brinch en stornæset sexturist på maleriet, samme motiv som han også har hugget ud i marmor.

se program 52

den 11 time - 5. september

Mads Brügger laver en samtalebog med filminstruktøren Nicolas Winding Refn i den 11. time. Refn har formøblet 80 millioner kroner. Første kapitel lyder: Hvorfor er du så dum? Refn svarer med kritik rettet mod ham selv og mod flere af dansk films topnavne. Refn siger han har behov for at 'skrifte'.

se program 53

den 11 time - 10. september

Filminstruktøren Nicolas Winding Refn interviewes for anden gang, her af Mikael Bertelsen. Refn fortæller om sin baggrund, der ikke har været let at opvokse i. Nicolas Winding Refn er bevæget og fortæller om sine kvaler og ikke mindst sit had mod fadersymbolerne fra 70'erne, som hans film 'Pusher' angiveligt er et opgør med.

se program 54

den 11 time - 11. september

Mads Brügger forudser at der en dag kommer en musical om Blekingegadebanden. Brügger forudgriber begivenhederne og lader en nyskrevet musical opføre i studiet. Desuden Asger Ahn, der var nævning i retssagen og som rent faktisk tog initiativ til en musical om Blekingegadebanden allerede i 1996, hvor den blev opført. Ahn er i studiet og fortæller historien.

se program 55

den 11 time - 17. september

Billedkunstneren Kaspar Bonnén vandt andenpræmien i konkurrencen om Danmarks nye pengesedler. Han er i studiet og forklare Mikael Bertelsen, hvorfor han bl.a. har malet en køkkenopvask på 200-kronersedlen. Desuden Nazitübbies og besøg af Drengene fra Angora i anledning af premieren for tvprogrammet, Angora by Night.

se program 56

den 11 time - 18. september

Alle kender Andeby, men hvilken rolle spiller religionen egentlig i ændernes univers? Mads Brügger har inviteret religionshistoriker Mikael Rothstein i studiet for at svare på spørgsmålet. Desuden tennisspilleren Boris Becker, der læser højt fra sin selvbiografi 'Øjeblik bliv evighed'.

se program 57

den 11 time - 19. september

Tredje afsnit i føljetonen og bogprojektet med Pusher-instruktøren Nicolas Winding Refn, der over for Mikael Bertelsen og Mads Brügger fortæller åbenhjertigt om sit arbejde og liv. Mads Brügger kalder dagens kapitel 'kærlighed på film'. Refn fortæller bl.a. hvad kærlighed betyder for ham og hvordan man kan se det skildret i hans film.

se program 58

den 11 time - 24. september

Skuespilleren Jesper Christensen er i studiet hos Mikael Bertelsen for at fortælle om de mange fanbreve han har modtaget efter sin medvirken som skurk i en James Bond-film. Helt forstår han ikke interessen for autografer, men han sender svar til alle der spørger. Mikael Bertelsen får også en autograf, for han samler på dem.

se program 59

den 11 time - 25. september

Den 20-årige sanger Flavaboy er for første gang uden for Nairobi i Kenya, hvor han bor. Han får til opgave at fotografere, mens han er i Danmark og komme tilbage i studiet og fortælle om sine oplevelser. Desuden kunstneren Papfar alias Søren Behnke, der laver værker i pap, bl.a. en traktor af mærket Ferguson.

se program 60

den 11 time - 26. september

Filminstruktøren Nicolas Winding Refn tænker på film der skal laves døgnet rundt. Han genfortæller handlingen i en film der er i hans hoved, mens han sidder over for Mikael Bertelsen. Han siger bagefter, at han er villig til at sælge sin krop til videnskabelige eksperimenter, hvis det er dét der skal til for at få filmen realiseret. Den skál bare laves.

se program 61

den 11 time - 1. oktober

To ganske forskellige, men også påfaldende enslydende gæster er i studiet, når Mads Brügger har besøg af tv-vært Henrik Dahl og sociolog Henrik Dahl. For første gang møder de to hinanden. Det handler om at være Henrik Dahl og om hvordan masken Henrik Dahl opleves indefra.

se program 62

den 11 time - 2. oktober

Arkitekten Eva Harlou er blevet hyldet af det prestigiøse magasin Wallpaper. Hun viser sine bolig-modeller frem for Mikael Bertelsen. Men Harlou har også taget sin kæreste, musikmager Thomas Troelsen med i studiet. Han ifører sig sine forskellige flotte jakkesæt, mens Harlou kommenterer. Der bliver også tid til et indslag med reporter Torben Hansen.

se program 63

den 11 time - 3. oktober

Besøg af den tysk-franske tv-station, Arte. Mads Brügger fortæller at de kan glæde sig til et stykke 'brilliant tv'. Derpå Flavaboy fra Kenya og Natalio fra Bolivia, som Brügger instruerer i at synge 'Det er Mormors fødselsdag idag'.

se program 64

den 11 time - 8. oktober

Billedkunstneren Kenn André Stilling er ophavsmand til kulturtidsskriftet Victor B. Andersens Maskinfabrik. Stilling fortæller Mikael Bertelsen om udvalgte sider i bladet imens digterne Lars Frost og Peter-Clement Woetmann tatoverer et flygel i studiet.

se program 65

den 11 time - 9. oktober

Arkitekterne Lise Kassow og Astrid Graabæk har solgt deres tegninger af et rumhotel til ESA, som er Europas svar på NASA. Professor Peter Norsk der i Danmark ved mest om livet i rummet, kigger projektet efter i sømmene.

se program 66

den 11 time - 10. oktober

Kapitel fem i bogen om Nicolas Winding Refn skal skrives. Men båndoptageren når aldrig at komme i gang. For Lars von Trier har sendt ikke bare én men flere sms'er til instruktøren. Til slut sender Refn en sms tilbage til Trier og spørger om han vil skrive forord til bogen.

se program 67

den 11 time - 15. oktober

Erfaren mand er god at gæste, derfor er Klaus Rifbjerg inviteret i studiet for at dele ud af sine kærlighedserfaringer. Rifbjerg kan lide at gå på jagt og undervejs i samtalen skydes der til måls mod dåser, roser og flasker. Mikael Bertelsen ses med sikkerhedsbriller på.

se program 68

den 11 time - 16. oktober

Den svenske kunstner Aron Fleming Falk har lavet sin egen frøskole, hvor han ved hjælp af bl.a. lydbøger uddanner frøer, så de har bedre muligheder for at overleve. Digteren Eske K. Mathiesen skriver ofte digte om dyr, særligt er der en krage, han føler særligt slægtskab med. Til slut læser Mathiesen et digt om tudser for frøerne som Mikael Bertelsen har på sit bord.

se program 69

den 11 time - 17. oktober

Emil Bier kalder sig manden med nålen. Han prikker hul hver gang han ser en byld på samfundet. Og han er ilde set af magthavere, fordi han som regel får ret. Han fortæller om sin metode, hvordan han opdager sager og hvad han derefter gør. Han kæmper ene mand mod systemet. Sådan nogle skulle der være fem hundrede af, siger han til Mads Brügger.

se program 70

den 11 time - 22. oktober

Generalsekretær i Røde Kors Jørgen Poulsen er blevet kåret som den mest troværdige mand i Danmark. Men ifølge ny bog har Poulsen tidligere været mere fri i horhold til fakta, f.eks. da han i 1969 skrev en reportage fra Vietnam, hvor han var nede og lede efter Xe, en lille dreng. Mads Brügger stiller kritiske spørgsmål og til slut kommer Xe Rude, nu voksen, i studiet.

se program 71

den 11 time - 23. oktober

Fotografen Klaus Thymann har udgivet en bog med billeder fra specielle miljøer rundt om i verden. Tidligere redaktør af Pan-bladet Baltazar Castor fortæller til Mikael Bertelsen om hvilke seksuelle tilbøjeligheder lommetørklæder kan udsende, når man har dem i baglommen i bøssemiljøet.

se program 72

den 11 time - 24. oktober

Sovejtunionens sidste generalsekretær Mikhail Gorbatjov gæster Mads Brügger i den 11. time. Kemien er i top mellem de to og det løsner godt op for Gorbatjovs fortællelyst. Gorbatjov kommer omkring modermærket på hans isse og fortæller bl.a. om møder med Ronald Reagan under den kolde krig.

se program 73

den 11 time - 29. oktober

Troels Ørting er tidligere PET-chef og debuterer nu som kriminalforfatter. I bogen indgår en sekvens, der beskriver de gaver, man som politimand modtager når man besøger politi andre steder i verden. Ørting har taget et udvalg af gaverne med i studiet og viser dem frem til Mads Brügger.

se program 74

den 11 time - 30. oktober

David Shrigley er Englands smågeniale tegner, der skilder dagligdagens overrumplende og mørkere sider. Før han blev international stjerne var Shrigley kustode på et kunstmuseum i Glasgow. I den 11. time viser han derfor rundt blandt sine skæve streger og laver desuden en tatovering på Mikael Bertelsens arm.

se program 75

den 11 time - 31. oktober

Mads Brügger havde en natlig drøm, hvor kendte personer gemte sig inde i nogle burkaer. I den 11. time byder Brügger derfor velkommen til 'Burgammon'. Tre kendte mennesker gemmer sig inde i den muslimske klædedragt og seerne kan ringe ind og forsøge sig med afslørende spørgsmål. Langsomt falder slørene og vi bliver klogere på burkaernes indhold.

se program 76

den 11 time - 5. november

Hiroshi Ishiguro hedder den japanske forsker, der har skabt verdens første androide, en 99,9 procent vellignende kopi af sig selv. I studiet fortæller han om robotmennesker og vurderer på den baggrund Helle Thorning-Schmidt og Anders Fogh. Desuden besøg af det danske band Efterklang, som giver to numre i studiet. I sidste nummer opfylder Mikael Bertelsen en drøm, at spille med i et band.

se program 77

den 11 time - 6. november

77-årige Betty Dodson er sexolog og har siden 70'erne undervist amerikanske kvinder i autoerotikkens lyksaligheder. I dag har hun tilnavnet 'Onaniens bedstemor' og er stadig going strong. Det er virgtigt at kvinder lærer at acceptere sig selv fuldt og helt, og anerkende, hvordan de er indrettet. Dodson var selv 35 år gammel før hun accepterede sig selv, betror hun Mikael Bertelsen.

se program 78

den 11 time - 7. november

Hvad er det der gik galt mellem filminstruktøren Nicolas Winding Refn og skuespilleren Kim Bodnia? De startede ud som de bedste venner, men efter filmen Bleeder var de ikke længere venner. Mikael Bertelsen vil vide det, Refn søger efter svaret i denne sjette udsendelse i serie-projektet, der skal ende med en samtalebog.

se program 79

den 11 time - 12. november

Wolle Kirk er fra Hanstholm, men rykkede i 1973 til Zimbabwe, hvor han over 35 år opbyggede en farm på størrelse med Samsø, drevet af 'jysk management', fortæller han Mads Brügger. Senere blev Wolle Kirk offer for Mugabes jordreformer, der bla. kostede ham det venstre øje. Idag bor Wolle på Mors, men han kalder stadig Afrika for 'hjemme'.

se program 80

den 11 time - 13. november

Journalist Michael Jeppesen er kendt bagsideskribent på Ekstra Bladet. Han har været i mediernes søgelys da hans 'Hellige Håndværkere' har været beskyldt for at udføre sort arbejde for Naser Khader. Mads Brügger sætter ham til at skrive en uflatterende bagsideartikel om sig selv. Desuden bandet CocoRosie.

se program 81

den 11 time - 19. november

Mikael Bertelsen fik til opgave at interviewe sportsjournalisten Kurt Thyboe på Bogmessen i Forum i anledning af hans selvbiografi 'Kurt - Storyteller'. Men Mikael Bertelsen mente ikke et propfyldt Forum var et passende sted at interviewe Thyboe. Derfor tog han Thyboe og messegæster med på bodega, hvor Bertelsen gav øl og Thyboe besvarede spørgsmål.

se program 82

den 11 time - 20. november

Endnu et kapitel i føljetonen og bogen med filminstruktøren Nicolas Winding Refn. Mads Brügger stiller skarpt på Refns forhold til sin producent Henrik Danstrup, som har hjulpet Refn da alt så sort ud, men som Refn nu har indstillet sit samarbejde med.

se program 83

den 11 time - 21. november

Gæster er tv-værterne Mascha og Mai-Britt fra "Voice Ucensureret". Værter: Mikael Bertelsen og Mads Brügger.1. Gæster er tv-værterne Mascha og Mai-Britt fra "Voice Ucensureret". Værter: Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

se program 84

den 11 time - 26. november

Per Nørgård er kendt som Danmarks store komponist, der har modtaget verdens største musikpriser. Men som barn var Nørgård optaget af at skabe tegnefilm med sange og musik til, som blev opført for familien. Værkerne opføres hos Mikael Bertelsen, der er tre verdenspremierer.

se program 85

den 11 time - 27. november

Ekstra Bladets bagsideskribent Michael Jeppesen gæster Mads Brügger for at afkræfte nogle rygter om Anders Fogh Rasmussen. Rygte for rygte gennemgåes af Jeppesen, der har sin research i orden. Konklusionen er, at man ikke skal gøres sig interessant på 'Anders Fogh Rasmussens seksualitets bekostning'. 

se program 86

den 11 time - 28. november

Morten Søkilde er værts-vikar på 'den 11. time'. Søkilde ved ikke hvordan man laver fjernsyn, så han ringer til Mikael Bertelsen. Bertelsen finder ud af at der hverken er tænkt på manuskript eller gæster - derfor råder han Søkilde til at begynde med at lave en tegning.

se program 87

den 11 time - 3. december

Mads Brügger har besøg af en mand der siger som en længere lynlås. Dernæst skateren Jakob 'Letten' der fortæller om dengang han fløj over en pølsevogn på Rådhuspladsen og fik store knubs. Til slut musik af Skammens Vogn.

se program 88

den 11 time - 4. december

Nissestue.

se program 89

den 11 time - 5. december

Jørn Hjorting er efterhånden en gammel kending af 'den 11. time'. Derfor fik Mikael Bertelsen og Mads Brügger lyst til at besøge Hjorting og hans tro klaversvend Niels Bernhart i deres tv-program på DK4. Der er lagt op til nissestue med sang og hyggeligt samvær.

se program 90

den 11 time - 10. december

Mikael Bertelsen får besøg af supermodellen Lykke May. Sammen analyserer de den sang Kid Rock har skrevet til hende. Desuden er der et gensyn med en gammel kending af den 11. time: Goodiepal.

se program 91

den 11 time - 11. december

Det foreløbigt sidste kapitel i føljetonen og bogen med filminstruktøren Nicolas Winding Refn. Hvad er sandhed og hvad er løgn i det som Refn har fortalt de gange han har været interviewet i programmet. Mikael Bertelsen og Mads Brügger tager fat.

se program 92

den 11 time - 12. december

I det sidste program i denne sæson, er Mikael Bertelsen og Mads Brügger taget på jagt med Klaus Rifbjerg.

se program 93

 
 

Nyhedsbrev den 11. time

Nyhedsbrev

 

Download ringetone

Få den 11. times kendingsmelodi som ringetone.

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > DR2 > den 11. time *AFPUBLICERET* > Se programmerne

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.