preload loader

Beskrivelse:

Foto:

FotoID:

Skrevet af: Christian Bjerggaard Jørgensen

 

DR Østjylland får ny redaktionschef

10. okt. 2011 13.22 

Martine Liv Kambskard bliver ny redaktionschef på DR Østjylland, efter at Jens-Ole Winther er blevet tværgående chef i DR Danmark.

Hun kom første gang til DR i 2002, hvor hun begyndte som praktikant på DR Midt & Vest. Siden er Martine Liv Kambskard steget i graderne, og mandag den 10. oktober er hun begyndt som redaktionschef hos DR Østjylland.

"Det glæder jeg mig utrolig meget til. Det er spændende, og jeg er selvfølgelig meget glad," siger den nyudnævnte, 32-årige chef.

Har været i forskellige DR-stillinger
Martine Liv Kambskard kommer fra en stilling som redaktionssekretær på DR Østjylland, som hun har bestredet siden september 2010. Fra at skulle tage de meget konkrete, journalistiske beslutninger om dagens historier, får hun nu et mere overordnet og langsigtet ansvar for
stationen.

Siden praktiktiden i de tidlige 00'ere har Martine Liv Kambskard været rundt i flere forskellige DR-stillinger i Jylland. Hun har blandt andet arbejdet som sportsreporter på DR Midt & Vest og leveret historier til 'Sport på 3'eren', ligesom hun har erfaring som nyhedsvært.

Undervejs har hun brugt tid på at udbygge sin oprindelige journalistuddannelse fra Syddansk Universitet med en kandidatgrad i journalistik (cand. public), hvor hun blandt andet har taget fag i ledelse.

 

Udvidet adgang for pressen

Seneste fra DR Presse

 
 
 
Du er her: dr.dk > DRPresse > Artikler

© Copyright DR 2015. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.