preload loader


Fantastiske forfattere på TV

Lone Hørslev

Følg med når digteren Lone Hørslev tager på spirituel inspirationsrejse til en shamanistisk healer og en præst i Tjele Kirke.

 

Bogudgivelse

Nu er de 9 forfatteres noveller udkommet. Bogen hedder 'Fantastiske Fortællinger' og er udgivet af DR Multimedie og Forlaget Per Kofod. Den kan købes i alle større boghandlere og den vejledende pris er 199,95 kr.

 

Tv-portrætter

Du kan følge 9 forfatteres skriveproces på TV, når de forvandler en virkelig historie til fiktion. Et unikt indblik i den ellers skjulte skriveproces.

 
 

Uventet besøg

I august skulle jeg ned for at handle en lørdag formiddag. Da jeg kommer ned til Fakta, stiller jeg cyklen og går ind i en mellemgang. Her ser jeg en lille sort kat med et lyserødt halsbånd gå rundt...

 

Jeg overlevede

Jeg boede på Lolland i en lille landsby der hedder Græshave, jeg havde en veninde der hed Gerda, hun boede i Gloslunde, 3 km syd for Græshave. Jeg var lige fyldt 18 år og skulle til mit første pinsebal...

 
 

3 x sudoku

Vinderne i vores sudoku-konkurrence er fundet. Men du kan stadig prøver kræfter med forfatter-sudoku, hvor det er billeder og ikke tal, du skal få til at gå op.

 
 
Loading...

dr.dk/bog06

Få et overblik over de bedste bøger fra 2006

 

P2 plus

Kulturstof i radioen

 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Fantastiske

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.