preload loader
LSR-NYTOP
playlist p3 spildansk
 

Manglende playlister

 

Baggrund:
Der er fortsat et stort antal klager over mangler ved DRs playlister. DR henviser i mange sammenhænge til, at oplysninger om den musik, der er spillet i radioen, kan findes på www.dr.dk/playlister. Denne tjeneste har imidlertid været præget af mange driftsproblemer. 

Svar på kritikken:
DR har erkendt og beklaget problemerne. Der har manglet oplysninger om titel og kunstnere på flere kanaler. DR har flere gange forsikret, at der arbejdes på at løse problemerne så hurtigt som muligt.

Konsekvens og opfølgning:
Selve driftsstabiliteten for DRs playlister er blevet forbedret markant fra i slutningen af 2007. Der er dog stadig problemer med manglende integration mellem musikafviklings-systemet og playlisten. Det betyder, at en del oplysninger på playlisterne fortsat vil være summariske.

Kilde: Lytter- og seerredaktørens rapport: "Henvendelser til DR om programvirksomheden, 2. halvår 2007."

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2007_kritiktop20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.