preload loader
LSR-NYTOP
pakkeleg
 

Pakkeleg

 

Baggrund:
Julens populære Pakkeleg på www.dr.dk fik igen store besøgstal, men der er fortsat en del klager over spillets afvikling og præmieuddeling mv. Kontakt DR modtog i alt 86 klager i forbindelse med spillet - primært fra folk der havde haft tekniske problemer eller mente at de uretmæssigt var blevet snydt for en pakke. Spillets egen mailbox modtog ca. 1200 kritiske henvendelser.

Svar på kritikken:
Klagerne har typisk fået en uddybende forklaring på spillets opbygning, gevinstchancer mv. Der var i spillets 2007-udgave gjort en stor indsats for bedre information og hurtige svar.

Konsekvens og opfølgning:
Da det store spil i tidligere år har givet mange hundrede vrede reaktioner dagligt p.gr.a. tekniske nedbrud og kommunikationsproblemer, var der i år gjort særligt meget for at sikre stabil drift. Denne indsats har båret frugt. I betragtning af de flere hundrede tusinde engagerede deltagere og spillets karakter, skønnes antallet af klager nu at nærme sig et acceptabelt niveau.

Kilde: Lytter- og seerredaktørens rapport: "Henvendelser til DR om programvirksomheden, 2. halvår 2007."

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2007_kritiktop20

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.