preload loader
LSR-NYTOP
Talent 2008 stripper

Det førte til en del klager, da man i Talent 2008 viste en mandlig stripper. Klagerne mente, at det var ganske upassende midt i et familieprogram.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

 

Talent 2008 - kritik af mandlig stripper

04. mar. 2009 19.10 

Baggrund:
Det førte straks til en del klager, da man i udsendelsen den 15. august viste en scene med en mandlig stripper. Klagerne mente, at det var ganske upassende midt i et familieprogram.

Svar på kritikken:
Det typiske svar til kritikerne lød: "Vi beklager, I følte jer stødt over stripperens optræden. Vi har vurderet, at han godt kan være i programmet, da stemningen i hans optræden er mere munter end noget andet, men vi lytter selvfølgelig til jeres kritik."

Konsekvens og opfølgning:
Seerreaktionerne har været diskuteret i efterkritikken, men vurderingen er taget inden udsendelsen og selv efter kritikken mener DR Medier, at stripperens optræden var holdbar og at censur i optrædener i alle tilfælde bør undgås i denne slags underholdningsprogrammer.

Se hele Kritikkens Top 20

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2008

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.