preload loader
LSR-NYTOP
MCs Fight Night

Det medførte over 100 klager at DR ikke sendte hele finalen i MC's Fight Night.

 

MC's Fight Night

06. mar. 2009 16.47 

Baggrund:
Siden 2002 har DR2 sendt live fra finalen i MC's Fight Night. I år valgte man imidlertid kun at sende et uddrag fra denne dyst i improviseret rap. Det medførte over 100 klager fra folk, som ønskede at se hele finalen. Mange klager kom fra folk, der er tilknyttet en af to grupper på Facebook, som er lavet for atter at få finalen sendt live. Disse grupper har tilsammen ca. 5000 medlemmer.

Svar på kritikken:
DR beklagede, at man af økonomiske årsager havde været nødsaget til at stoppe med at sende live fra MC's Fight Night. Arrangementet var imidlertid meget dyrt og var blevet omfattet af DRs spareplan. MC's Fight Night havde i 2007 ca. 64.000 seere - ca. halvdelen af det normale seertal til en temalørdag på DR2.

Konsekvens og opfølgning:
En ny live-sending er ikke på budgettet for 2009. Reaktionerne indgår i DRs overvejelser om den fremtidige dækning.

Se hele Kritikkens Top 20

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2008

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.