preload loader
LSR-NYTOP
melodi grand prix

Mange ventede forgæves på optaktsudsendelser til det Europæiske Melodi Grand Prix, hvor danske Simon Matthews dystede om europæernes musikalske gunst.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

 

Mangelfuld optakt til Det Europæiske Melodi Grand Prix 2008

13. okt. 2008 11.17 

Baggrund:
Op til finalerunderne i Det Europæiske Melodi Grand Prix - der i år blev holdt i Beograd - var der programsat to optaktsudsendelser. Da de med kort varsel måtte udgå gav det i snesevis af klager pr. mail. Der var også en mindre telefonstorm. Seerne var vrede over aflysningen og følte sig gennemgående dårligt informeret om ændringerne.

Svar på kritikken:
DR beklagede, at de programsatte optaktsudsendelser med kort varsel havde måttet udskydes p.gr.a. tekniske problemer i DR.

Konsekvens og opfølgning:
Udsendelserne blev sendt i forkortet form den efterfølgende weekend. Årsagen til de tekniske problemer er fundet.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2008

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.