preload loader
LSR-NYTOP
Afgørelsen 14.3.

X Factor-finalisterne Laura og Martin gav koncert på Rådhuspladsen.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR

 

X Factor - kort transmission af showet på Rådhuspladsen

20. okt. 2008 14.25 

Baggrund:
De to finalister fra X Factor gav koncert på Rådhuspladsen i København den 25. marts. Begivenheden var et stort tilløbsstykke og blev delvist transmitteret i anden del af Aftenshowet på DR1. Det gav imidlertid snesevis af klager, at ikke hele koncerten blev sendt.

Svar på kritikken:
Koncerten lå få dage før den afsluttende finale. DR skønnede derfor, at det ville blive for meget også at transmittere den samlede koncert.

Konsekvens og opfølgning:
Ingen speciel - der var tale om en nødvendig afvejning af forskellige hensyn.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2008

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.