preload loader
LSR-NYTOP
naruto

DR besluttede at stoppe den japanske tegneserie Naruto, hvilket medførte meget kritik fra seriens fans.

Foto: Tomb

 

Naruto

10. feb. 2010 11.26 

Baggrund:
Næsten 80 seere klagede, da DR besluttede, at serien indtil videre skulle stoppe, selvom man kun var nået til afsnit 52 af i alt 220. Der var samtidig kritik af programsætningen af de sidste afsnit.

DR's svar:
DR oplyste, at man stopper serien efter afsnit 52, men at afsnittene formentlig genudsendes på et senere tidspunkt, da man har rettighederne til det.

Konsekvens og opfølgning:
DR overvejer at købe flere afsnit af Naruto - men næppe i den dyre udgave med dansk tale. De fleste af seriens fans vil helst have den originale japanske version.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2009 - 2. halvår

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.