preload loader
LSR-NYTOP
Pagten vanter m tekst stor

Mange seere undrede sig og klagede over at DR ikke genudsendte julekalenderen Pagten dagen efter som man plejede på DR1.

 

Manglende genudsendelser af Pagten

10. feb. 2010 12.35 

Baggrund:
En del seere klagede over, at DR's julekalender for de større børn - Pagten - ikke blev genudsendt på DR1 dagen efter. Mange børn, der ikke havde været hjemme på sendetidspunktet, gik således glip af dagens afsnit.

DR's svar:
DR svarede, at Pagten især var for de større børn - fra 8 år og opefter. Den blev derfor sendt på DR1 og DR HD kl. 19.30 og på DR Ramasjang kl. 20.00. Der var ikke planlagt nogen genudsendelse dagen efter, men alle seriens afsnit kunne ses på www.dr.dk/pagten i ca. 30 dage fra afsnittet var blevet vist på DR1.

Konsekvens og opfølgning:
Efter en uge havde et stort antal seere udtrykt ønske om, at få Pagten genudsendt på DR1 dagen efter. Da det mest uhyggelige af Pagten på dette tidspunkt var overstået, valgte man derfor at genudsende den kl. 16.30 på alle hverdage (forskellige tidspunk-ter i weekenden). Det er et sendetidspunkt, som DR traditionelt har genudsendt julekalendere på, men som på grund af det lidt for barske indhold, ikke passede til Pagtens første uge.
I øvrigt sendte DR Ramasjang alle afsnit af Pagten i træk den 24. december.

 

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2009 - 2. halvår

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.