preload loader
LSR-NYTOP
Skråplan - intet nyt fra Vestegnen. ©

Rygter om store nedskæringer på DR2 Satire fik en række seere til at reagere, bl.a. ved at melde sig ind i Facebook-gruppen - Bevar satiren på DR2.

 

Nedprioritering af satiren på DR2

23. aug. 2010 12.10 

Baggrunden:
I marts måned fortalte flere medier, at satiren på DR2 ville blive beskåret kraftigt fra 2011. Det medførte på få dage mange klager fra seere, der kritiserede denne prioritering. En Facebook-gruppe - Bevar satiren på DR2  -  fik på kort tid over 31.000 medlemmer.

DR's svar:
DR afviste, at satiren på DR2 var ved at lukke. Man oplyste, at der i DR's programstrategi for det kommende år var lagt op til, at der skulle spares nogle penge på DR2 - og at det ville berøre satiren. Der var dog slet ikke tale om, at satiren helt ville forsvinde - men blot at den antagelig kom til at køre på et lidt lavere blus end tidligere. 

Konsekvens og opfølgning:
Programstrategien for 2011 er færdiggjort uden væsentlige beskæringer af satiren på DR2.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.