preload loader
LSR-NYTOP
Landsbykirke

DR modtog 14.500 underskrifter på kravet: "Bevar Morgenandagten på FM".

Foto: Thomas Dinsen © DR Fyn

 

Bekymring for morgenandagten på FM

01. feb. 2011 17.17 

Baggrund:
Medieforliget 2011-14 medfører, at DR fra slutningen af 2011 mister den FM-frekvens, hvor der nu sendes P2. Frygten for at man herefter ikke længere vil kunne høre transmission af morgenandagten på FM - men kun på P2 på DAB - har fået flere hundreder til på forhånd at klage til DR. KLF Kirke og Medier har i samme anledning overrakt DR 14.500 underskrifter på kravet: "Bevar Morgenandagten på FM".

DR's svar:
DR har understreget, at ændringen tidligst bliver aktuel i november 2011. I alle tilfælde vil morgenandagten fortsat blive sendt, men den endelige løsning er fortsat under overvejelse. Også muligheden for en tv-transmission indgår i overvejelserne.
 
Konsekvens og opfølgning:
Planerne for den fortsatte transmission af morgenandagten indgår i den radioplan, som forelægges DR's bestyrelse til foråret. DR er i øjeblikket i dialog med bl.a.. Københavns Domkirke, KLF, biskopperne og Kirkeligt Mediecenter med den målsætning at finde en fremadrettet løsning, som alle parter kan tilslutte sig.

Fra Kritikkens Top 20 2. halvår 2010

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2010 - 2. halvår

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.