preload loader
LSR-NYTOP
Aktiekurser styrtdykker

Da DR fra den ene dag til den anden fjernede siden med aktiekurser på TTV, kom der mere end 200 indsigelser – primært pr. telefon.

 

Slut med aktiekurser på tekst-tv

05. sep. 2011 13.09 

Baggrund:
I begyndelsen af januar var der telefonstorm i DR, da TTV's side 550 med aktiekurser blev nedlagt. Samlet set fik DR ca. 200 henvendelser fra folk, der savnede siden og ikke kunne forstå, hvor den var blevet af.

DR's svar:
DR svarede, at siden var blevet sparet væk. Da oplysningerne meget nemt - og med løbende opdatering - kan hentes på nettet, var brugen af kurssiderne på TTV i støt tilbagegang.

Konsekvens og opfølgning:
Lukningen var logisk, men de mange reaktioner viste, at DR havde forsømt at informere om ændringen på forhånd.

 

Fra Kritikkens Top 20 1. halvår 2011. Se alle

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.