preload loader
LSR-NYTOP
hundeparken

Da DR i 2011 valgte at lukke chatforummet og onlinespillet Hundeparken, udløste det mange klager – hvoraf de fleste var fra Sverige.

 

Hundeparken lukker

25. jan. 2012 11.37 

Baggrund:
Da forummet Hundeparken  på dr.dk  blev endeligt lukket den 17. oktober 2011, udløste det over en snes klager fra unge brugerne, der mente, at DR begik en stor fejl. Flere af brugerne forklarede, hvilken betydning Hundeparken havde haft for dem gennem årene og hvordan forummet havde hjulpet dem, når de havde det svært.

DR's svar:
DR forklarede, at man havde valgt at samle alle sine kræfter omkring én satsning til unge i skikkelse af DR MAMA, som udkommer på både TV, radio og nettet. Det betyder, at DR har valgt at lukke Hundeparken og en række andre produkter.

Konsekvens og opfølgning:
Flere opfordrede DR til at lade frivillige fortsætte Hundeparken. Det er kompliceret rent juridisk, ophavsretmæssigt, teknisk, m.m. og det undersøges stadig, hvorvidt det overhovedet er en farbar vej.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.