preload loader
LSR-NYTOP
Husk Lige Tandbørsten

Omkring 30 personer klagede over DR's relancerede udgave af underholdningsprogrammet Husk Lige Tandbørsten.

Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1

 

Husk lige tandbørsten

14. jan. 2013 14.27 

Baggrund
Omkring 30 personer klagede over DR's relancerede udgave af underholdningsprogrammet Husk Lige Tandbørsten. Der var klager over for meget fokus på sex, upassende sprogbrug, latterliggørelse af deltagere mv. Flere påpegede i forlængelse heraf, at programmet (især den første udsendelse) var uegnet som familieunderholdning

DR's svar
DR's forklarede at programmet var tænkt som en stor sjov og grænseoverskridende folkefest, der aktivt involverer publikum så meget.
DR Medier medgav dog, at der - i forhold til et underholdningsprogram for hele familien - havde været overdreven fokus på sex i den første udsendelse.

Opfølgning
Programmet er stoppet og der er ikke planer om yderligere relanceringer.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2012 - 2. halvår

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.