preload loader
LSR-NYTOP
Landsstævne Esbjerg 2013

Danmarks største sportsfest, DGIs Landsstævne, åbnede i Esbjerg med 23.000 deltagere.

Foto: Bent Nielsen, DGI © Type 2

 

DR's dækning af DGI’s Landsstævne

10. feb. 2014 10.07 

Baggrund
DR's transmission fra DGI's landsstævne i Esbjerg i starten af juli fik over en snes seere til at klage - primært på grund af åbningsceremonien den 4. juli, som de fandt blev ødelagt af begrænset sendetid og af interviews og arkivklip, der stjal fokus fra gymnastikopvisningen.

DR's svar
DR svarede, at landsstævnet var en særlig stor udfordring at dække i et år, hvor der var inkluderet megen anden idræt end gymnastik. Åbningen af landsstævnet blev voldsomt forsinket, da indmarchen tog længere tid end varslet. Det betød, at seerne fik mindre af selve opvisningen end planlagt.

Opfølgning
DR har vendt problematikken med arrangørerne for at undgå gentagelse af et lignende forløb.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.