preload loader
LSR-NYTOP

Giron 413 blev sendt første gang i 1947 under navnet "Lytternes Ønskeprogram på Grammofon".

 

Genudsendelse af Giro 413 pga. teknisk fejl

10. feb. 2014 11.15 

Baggrund
Den 22. september blev første del af Giro 413 ved en fejl genudsendt efter Radioavisen kl. 13. Det klagede knap 40 lyttere klagede over.

DR's svar
DR undskyldte dagen efter over for lytterne, at udsendelsens første del ved en fejl var blevet sendt to gange. Redaktionen forklarede, at udsendelsen undtagelsesvis var blevet produceret på forhånd, og at man pga. en teknisk fejl kom til at afspille første del to gange.

Opfølgning
Redaktionen lovede i sit svar til klagerne, at programmets vært ville bestræbe sig på næste søndag at imødekomme så mange som muligt af de lytterønsker, der udgik som følge af fejlen d. 22. september.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.