preload loader
LSR-NYTOP
Unga bunga Le Gammeltoft

Le Gammeltoft var vært på det nu nedlagte Unga Bunga på P3.

 

Lukning af Unga Bunga

10. feb. 2014 10.48 

Baggrund
DR offentliggjorde sidst i oktober, at det elektroniske musikprogram Unga Bunga, som blev sendt fredag på P3, skulle stoppe. Dette medførte flere hundrede beklagende tilkendegivelser fra programmets lyttere på Unga Bungas Facebook-side, som har mere end 25.000 følgere. Lytterne lagde især vægt på, at Unga Bungas musiske profil er unik i det danske radiolandskab. Allerede i november 2011 førte rygter om lukning af Unga Bunga til mange reaktioner.

DR's svar
I forbindelse med offentliggørelsen af Unga Bungas lukning forklarede DR i en pressemeddelelse, at beslutningen havde været svær at træffe, da programmets var velfungerende og havde opbygget en loyal lytterskare, men at der skal være plads til fornyelse på en kanal som P3.

Opfølgning
Unga Bungas sendetid blev fra december overtaget af Lågsus, der nu sendes både fredag og lørdag aften. Andre nyudviklede programmer vil i 2014 fokusere på de snævrere musikgenrer, som Unga Bunga dækkede.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.