preload loader
LSR-NYTOP
Tue Blædel

Tue Blædel er en af værterne på "P3 Nyheder".

Agnete Schlichtkrull © DR

 

Lydbilledet på "P3 Nyheder"

11. aug. 2014 13.50 

Baggrund
Over 50 lyttere klagede,
fordi de fandt, at P3 Nyhedernes nye lyddesign med underlægningsmusik og indlagte jingler var forstyrrende.

DR’s svar
Baggrunden var et helt nyt lyddesign på hele P3-fladen. P3 Nyhederne brugte input fra brugerne til løbende at justere de forskellige lydniveauer.

Opfølgning
De løbende justeringer fik fra 2. kvartal kritikken til at forstumme. Erfaringen viser, at en sådan forandring kræver justering og tilvænning – også for lytterne. DR har et ønske om at bevare dynamikken på alle sine flader, hvilket indebærer, at man indimellem foretager nogle ændringer. I den sammenhæng er lytternes input som regel til stor hjælp, når det kommer til den endelige tilpasning.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.