preload loader
LSR-NYTOP
Stormagasinet

I stedet for den britiske dramaserie "Stormagasinet" sendte DR1 et afsnit af "Miss Marple".

 

Ændring af sendetidspunkt for "Stormagasinet" på DR1

11. aug. 2014 13.20 

Baggrund
Knap 40 klagede over, at første afsnit af Stormagasinet ikke blev bragt som lovet den 18. februar på DR1. I stedet viste man et afsnit af Miss Marple.

DR’s svar
Serien var oprindeligt programsat til at blive sendt dagligt med start den 18. februar.   I forbindelse med Vinter-OL besluttede DR imidlertid at sende semifinalen i curling på DR1. Derfor blev hele serien flyttet en uge til start den 24. februar, så den stadig kunne sendes dagligt. Ved en fejl blev den oprindelige annoncering på dr.dk ikke slettet, og flere seere gik derfor desværre forgæves.

Opfølgning
DR Medier gennemgår løbende procedurerne ved ændringer i programlægningen og man vil være særligt opmærksom på at undgå forvirring, når sendeplanen ændres med kort varsel. Imidlertid kan det ikke undgås, at der ved større live-transmissioner som OL sker forskydninger i sendeplanen.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.