preload loader
LSR-NYTOP
Lars Løkke Rasmussen

Venstres forretningsudvalg får en redegørelse om partiets køb af tøj til formand Lars Løkke Rasmussen.

Keld Navntoft © Scanpix

 

Dækningen af sagen om Lars Løkke Rasmussens tøj

11. aug. 2014 13.15 

Baggrund
Over 25 seere klagede direkte til DR over hele dækningen af Lars Løkke Rasmussens tøjsag og den efterfølgende ballade herom i Venstre.

DR’s svar
DR understregede, at man så det som en vigtig journalistisk opgave at dække det tæt, når en toppolitiker og statsministerkandidat kommer i svære problemer med en smuldrende opbakning i baglandet. Samtidig fastholdt man, at spørgsmålet om, hvilke økonomiske aftaler der hhv. måtte og ikke måtte være indgået, var relevant at stille på vegne af såvel vælgerne som Venstres medlemmer.

Opfølgning
DR Nyheder anser det i et tilfælde som dette som sin opgave at stille de relevante spørgsmål og forsøge at afdække krisens omfang og substans. Det er sket i denne sag ligesom det er sket, når for eksempel Helle Thorning-Schmidt har haft problemer med det socialdemokratiske bagland.

 

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.