preload loader
LSR-NYTOP
Versus

Ti fredage i træk kunne seere dyste med i "Versus" på DR1 via en app. Her gjaldt det om at gætte udfaldet af programmets forskellige dueller i kampen for at vinde et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Foto: Lars E. Andreasen © Type 1

 

Fejl i Versus-app

21. jan. 2015 12.24 

Baggrund
115 brugere klagede via Kontakt DR over tekniske problemer med at spille med i de første runder i DR1’s underholdningsprogram Versus. Brugerne var utilfredse med at blive ”smidt af” flere fredage i træk.

DR’s svar
DR beklagede problemet og forklarede, at Versus var et af de første forsøg på ’second screen’. Problemet skyldtes en fejl i koden, der blev tydeligere i takt med spillets popularitet fra runde til runde. Applikationen kunne i runde tre og fire ikke håndtere de mange samtidige kald til Facebook.

Opfølgning
Efter de indledende problemer lykkedes det at ændre koden og få applikationen til at virkede stort set fejlfrit. Spillet endte i de sidste runder med at være en succes – i den seneste udsendelse var der ca. 780.000 seere, hvoraf ca. 33.000 spillede med.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2014 - 2. halvår

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.