preload loader
LSR-NYTOP
Inge Corell

Aftenshowet fulgte op på en debat om social dumping i luftfartsbranchen ved at interviewe Inge Correll om hendes tid som stewardesse i SAS tilbage i 1960'erne.

© DR

 

Indslag om stewardesser i Aftenshowet

21. jan. 2015 12.19 

Baggrund
I september bragte Aftenshowet et indslag om stewardessers arbejdsvilkår i et historisk perspektiv. I den forbindelse medvirkede Inge Correll i et live-interview om hendes tid som chefstewardesse i 1960’erne. Efter indslaget klagede godt 20 seere til DR over nedværdigende omtale af nutidens stewardesser og over forkerte udsagn om aktuelle forhold. 

DR’s svar
DR beklagede, at der i indslaget blev kommenteret på aktuelle forhold, da hensigten var at beskrive stewardessernes gyldne tid og ikke de nutidige problemer med hårdt pres på løn- og arbejdsvilkår.

Opfølgning
Aftenshowet bragte en rettelse på siden Fejl & fakta og omtalte den kort i selve programmet.

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > 2014 - 2. halvår

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.