preload loader
LSR-NYTOP

Underlægningsmusikken i TV Avisen

03. sep. 2015 12.07 

Underlægningsmusikken i TV Avisen har været et stort klagepunkt for DR's seere. I første halvår af 2015 modtog Kontakt DR 32 klager. Altså en stigning fra forrige halvår, hvor antallet af klager kun lige oversteg 20. Klagerne omhandler især DR Nyheders brug af underlægningsmusik i de korte nyhedsblokke i TVA 18.30 og i de korte TVA-udsendelser kl. 17.50 og 19.55.  (Emnet er omtalt siden 2. hv. 2010)

 

Om redaktøren

Lytternes og seernes redaktør bliver ofte beskrevet som en 'brugernes ambassadør', som 'DR's interne ombudsmand' eller som 'DR's vagthund'. Jobbet varetages af Jesper Termansen, der er ansat af DR's bestyrelse og således arbejder uafhængigt af DR's daglige ledelse. Kontakt redaktøren på lsrred@dr.dk.

 

Procedure ved klager

Hvordan kan man klage, hvornår er det en kommentar, og hvornår er det en klage? Hvad sker der, efter klagen er sendt? Få svar på syv typiske spørgsmål om proceduren for at klage.

 

DR Indefra: Lytternes og seernes redaktør taler om sine 11 år i DR

Den 1. november 2015 stopper Jacob Mollerup som lytternes og seernes redaktør hos DR. I den anledning var han i DR Indefra d. 26. oktober for at tale om sine 11 år på posten i DR. I programmet fortæller han om hvordan han ofte har følt sig på "tålt ophold" i DR.

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Om DR > Lytternes og seernes redaktør > Kritikkens top 20 > Gengangere > 2015 - 1. halvår

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.